Nekem nincs anyai "ösztönöm"?
Nem ettol fugg, nem vagy te jovobelato:)
Ezek csak nepi <bolcsessegek>.
En sem ereztem, hogy kislany lesz vagy kisfiu:)
Szerintem ez pont nem ösztön kérdése!
Vagy ráérzel, vagy nem.
1. terhességemnél már a pozitív tesztet úgy adtam a párom kezébe, hogy jön a lányunk, ami így is lett.Most nagyon fiút éreztem, de ebbe már nem voltam annyira biztos, de úgy néz ki megint igazam van.De majd November végén kiderül amikor kibújik a kicsike! :)
Nekem a lányommal való terhességem az maga volt a katasztrófa.Napi szinten hánytam 9 hónapon keresztül.Alig bírtam enni, 9kilót szedtem fel csak.Annyira vizesedtem, hogy a lábamon a bőr szanaszét van szakadva.Nagyon csúnya, pedig 60 kiló vagyok még most is 22 hetes terhesen.A lányommal gömbölyű volt a hasam, és a popsim terebélyesedett!! :D
Most megtudom számolni 1 kezemen mennyit görnyedtem a wc felett.Csúcsosodni látszik a hasam, nem gömbölyödik.Mindent képes vagyok megenni, és nagyon jól érzem magam.
De sose feledd, ezek a tünetek nincsenek a nagykönyvben megírva.Mindenki máshogy éli meg a terhességét.
Na és az anyai ösztönre visszatérve.Majd ha megszülsz kiderül mennyire van.De ne aggódj, mert tuti, hogy van, csak ne hagyd magad befolyásolni.
Boldog babavárást!!!
Tuti nem ezen múlik az anyai ösztön. Van egy kedves ismerősöm, végig mondta hogy neki "Petikéje" lesz, Petike így kezd mozogni, Petike már 15 cm...stb. Aztán elmentek 3d-re megkuksizni, Petikét:)
Petike helyett meg nunikát talált a doki:)
Így gyorsan Petruska lett belőle:)
Amúgy imádják, nagyon jó anya. De ez sajnos nem "jött be" neki:))
Én is, és az apuka is tudtuk, 100%-ig biztosak voltunk benne már a pozitív tesztnél, hogy kisfiunk lesz. Pedig lánypártiak vagyunk mindketten, de mégis. 21. héten kiderült, hogy valójában kis kukacosunk lesz. :) Én nem hallottam, hogy ezt mindenkinek "meg kéne" éreznie...
Amúgy most a 25. hétben vagyok, az elején kb. 3x hánytam, többet pisilek, és 3 hete van előtejem, más tünetem nincs. Kívánósság se nagyon, csak mekis kaját ennék, meg kólát innék állandóan, de semmi extra. (Ezeket néha meg is teszem, nem eszek/iszok semmi más károsat, ahogy előtte sem kívántam. Ja, és megszerettem a főzelékekekt, ennyi. :) Még mindig +0kg-nál tartok, mondjuk picit híztam terhesség előtt (180/80-al kezdtem).
Kellemes babavárást Nektek :)
Nekem annyi volt, hogy még a teherbeesés előtt kisfiúval álmodtam mindig. (pedig lányt szerettem volna) De ha most terhes lennék lányom lenne, mert a szülés óta mindig lány babával álmodok. De terhesen nem éreztem hogy milyen nemű, csak tudtam, hogy elsőre fiam lesz.
A férjem is mondta, hogy biztos fiú lesz meg az ismerősök között mindenki.
Lehet, hogyha megkérdeznél mást, akkor ők megéreznék helyetted. Pl a barátnőmnek rögtön megmondtam hogy lánya lesz, és még be is vásároltam neki lány ruhákat (5. héten) mielőtt tudták volna a nemét.
végülis 50% esélyed van, hogy beletratfálsz.
:)
én se éreztem semmit, a lánynak jobban drukkoltam, az lett, de egy időben fiút mondtak az uhn és nem dőltem a kardomba, hogy dehát én lányra vágyom, lánnyal álmodom stb.
lesz, ami lesz.
A kerek has meg tünetesdi meg szintén vagy bejön vagy nem, tehát megint csak az 50%-nál vagy :)
Eddig 2 terhességem volt,és egyiknél sem éreztem semmit,hogy fiú vagy lány.Az egyik ismerősöm addig nyúzott,hogy mondjak már valamit,hogy végül csak úgy mondtam egy kislányt,csakhogy hagyjon már békén.Pedig tényleg nem éreztem semmit.Hát elcsesztem a tippet,mert fiú lett:D
A másodiknál sem éreztem semmit,de megint az ismerősünk rákezdett,hogy ez már a 2. baba tuti,hogy érzek valamit.Egyszerűen nem hagyott békén,pedig tényleg semmit nem éreztem a nemét illetően.Végül kínomban rávágtam egy kislányt.Hát megint nem jött össze,mert megint fiam született:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!