Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nekem nincs anyai "ösztönöm"?

Nekem nincs anyai "ösztönöm"?

Figyelt kérdés
Azt mondják,hogy aki terhes érzi,hogy fiú vagy kislány van a pocakban.Én nem érzek semmit,pedig már kiváncsiak vagyunk a nemére.Majd csak hétfőn megyek a 18 hetes ultrahangra,remélem ott már kiderül.Nézegettem oldalakat,hogy milyen tulajdonságok illenek a fiúra melyik a lányra,de mind a 2 csoportban vannak dolgok amiket észlelek magamon!
2012. júl. 25. 12:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Harmadik gyerekemet várom, de soha nem volt ilyen jellegű megérzésem, hogy fiú vagy lány. Nem is izgatott ez a kérdés, úgy voltam vele, vagy kiderül uh-n vagy majd szülésnél. De sokan néztek rám hülyén, hogy nincs megérzésem. Hát ez van :)
2012. júl. 25. 12:13
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem ettol fugg, nem vagy te jovobelato:)

Ezek csak nepi <bolcsessegek>.

En sem ereztem, hogy kislany lesz vagy kisfiu:)

2012. júl. 25. 12:13
 3/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ez pont nem ösztön kérdése!

Vagy ráérzel, vagy nem.

1. terhességemnél már a pozitív tesztet úgy adtam a párom kezébe, hogy jön a lányunk, ami így is lett.Most nagyon fiút éreztem, de ebbe már nem voltam annyira biztos, de úgy néz ki megint igazam van.De majd November végén kiderül amikor kibújik a kicsike! :)

Nekem a lányommal való terhességem az maga volt a katasztrófa.Napi szinten hánytam 9 hónapon keresztül.Alig bírtam enni, 9kilót szedtem fel csak.Annyira vizesedtem, hogy a lábamon a bőr szanaszét van szakadva.Nagyon csúnya, pedig 60 kiló vagyok még most is 22 hetes terhesen.A lányommal gömbölyű volt a hasam, és a popsim terebélyesedett!! :D

Most megtudom számolni 1 kezemen mennyit görnyedtem a wc felett.Csúcsosodni látszik a hasam, nem gömbölyödik.Mindent képes vagyok megenni, és nagyon jól érzem magam.

De sose feledd, ezek a tünetek nincsenek a nagykönyvben megírva.Mindenki máshogy éli meg a terhességét.

Na és az anyai ösztönre visszatérve.Majd ha megszülsz kiderül mennyire van.De ne aggódj, mert tuti, hogy van, csak ne hagyd magad befolyásolni.

Boldog babavárást!!!

2012. júl. 25. 12:18
 4/12 anonim ***** válasza:
Én kisfiút érzek, mióta a férjem mondta h. ő nagyon kislányt szeretné, azóta nem tudom mit érzek, ugyhogy úgy döntöttem, h. inkább nem foglalkozok vele, majd megtudjuk egyszer.
2012. júl. 25. 12:20
 5/12 anonim ***** válasza:
Ja, és tuti h. van anyai ösztönöd, és jó anya leszel.
2012. júl. 25. 12:21
 6/12 anonim ***** válasza:

Tuti nem ezen múlik az anyai ösztön. Van egy kedves ismerősöm, végig mondta hogy neki "Petikéje" lesz, Petike így kezd mozogni, Petike már 15 cm...stb. Aztán elmentek 3d-re megkuksizni, Petikét:)

Petike helyett meg nunikát talált a doki:)

Így gyorsan Petruska lett belőle:)

Amúgy imádják, nagyon jó anya. De ez sajnos nem "jött be" neki:))

2012. júl. 25. 12:46
 7/12 anonim ***** válasza:

Én is, és az apuka is tudtuk, 100%-ig biztosak voltunk benne már a pozitív tesztnél, hogy kisfiunk lesz. Pedig lánypártiak vagyunk mindketten, de mégis. 21. héten kiderült, hogy valójában kis kukacosunk lesz. :) Én nem hallottam, hogy ezt mindenkinek "meg kéne" éreznie...

Amúgy most a 25. hétben vagyok, az elején kb. 3x hánytam, többet pisilek, és 3 hete van előtejem, más tünetem nincs. Kívánósság se nagyon, csak mekis kaját ennék, meg kólát innék állandóan, de semmi extra. (Ezeket néha meg is teszem, nem eszek/iszok semmi más károsat, ahogy előtte sem kívántam. Ja, és megszerettem a főzelékekekt, ennyi. :) Még mindig +0kg-nál tartok, mondjuk picit híztam terhesség előtt (180/80-al kezdtem).

Kellemes babavárást Nektek :)

2012. júl. 25. 13:06
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem annyi volt, hogy még a teherbeesés előtt kisfiúval álmodtam mindig. (pedig lányt szerettem volna) De ha most terhes lennék lányom lenne, mert a szülés óta mindig lány babával álmodok. De terhesen nem éreztem hogy milyen nemű, csak tudtam, hogy elsőre fiam lesz.

A férjem is mondta, hogy biztos fiú lesz meg az ismerősök között mindenki.

Lehet, hogyha megkérdeznél mást, akkor ők megéreznék helyetted. Pl a barátnőmnek rögtön megmondtam hogy lánya lesz, és még be is vásároltam neki lány ruhákat (5. héten) mielőtt tudták volna a nemét.

2012. júl. 25. 13:37
 9/12 anonim ***** válasza:

végülis 50% esélyed van, hogy beletratfálsz.

:)

én se éreztem semmit, a lánynak jobban drukkoltam, az lett, de egy időben fiút mondtak az uhn és nem dőltem a kardomba, hogy dehát én lányra vágyom, lánnyal álmodom stb.

lesz, ami lesz.

A kerek has meg tünetesdi meg szintén vagy bejön vagy nem, tehát megint csak az 50%-nál vagy :)

2012. júl. 25. 14:14
 10/12 anonim ***** válasza:

Eddig 2 terhességem volt,és egyiknél sem éreztem semmit,hogy fiú vagy lány.Az egyik ismerősöm addig nyúzott,hogy mondjak már valamit,hogy végül csak úgy mondtam egy kislányt,csakhogy hagyjon már békén.Pedig tényleg nem éreztem semmit.Hát elcsesztem a tippet,mert fiú lett:D

A másodiknál sem éreztem semmit,de megint az ismerősünk rákezdett,hogy ez már a 2. baba tuti,hogy érzek valamit.Egyszerűen nem hagyott békén,pedig tényleg semmit nem éreztem a nemét illetően.Végül kínomban rávágtam egy kislányt.Hát megint nem jött össze,mert megint fiam született:D

2012. júl. 25. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!