Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor jön elő az anyai ösztön?

Mikor jön elő az anyai ösztön?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Első babàmat vàrom, fèlek az egésztől. Folyton azon agyalok ,h vajon szeretni fogom, menni fog az anyasàg...?!! Màr most félnék egyedül maradni a picivel. Mèg nem érzem magam anyànak. Vàltozni fog ez az érzés?. 15hetes km
2012. júl. 25. 10:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Anyája válogatja :)

Van, akinél hamarabb, van, akinél később. Ha nem jön elő olyan hamar, ne ess kétségbe!

Lehet, hogy fáradt leszel az éjszakázástól. Bár, ha szerencsés leszel, akkor jó alvó lesz a baba. Egy jó alvó angyalka láttán könnyen előjön az érzés.

Egyébként előbb-utóbb előjön mindenkinél. Nekem utóbb jött elő... Most már igazi 1 éves örödögfióka, de szeretem, na :D

2012. júl. 25. 11:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Sokaknál akkor, amikor haza mennek a kórházból és kettesben maradnak a babával. Ne izgulj, én is féltem, de annyira természetes lesz, hogy nem agyalsz akkor már ilyeneken.
2012. júl. 25. 11:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Megvan az már most is, csak hagynod kell előjönni. Az első babás kismamák parásak (én is az voltam) és mindenkire előbb hallgatnak, mint a saját megérzéseikre, pedig az anyai ösztön az első pillanattól "súg". Csak mindenkinél eltérő ideig tart, amíg nem tart attól, hogy a saját megérzésére hallgasson.

Ne aggódj, nem lesz gond, ha megszületik, minden megváltozik majd, és még van 25 hét, hogy készülj lelkileg:) MInden rendben lesz majd!

2012. júl. 25. 12:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia, nálunk is első baba lesz, és eléggé parázok. 5 évet vártunk rá, de most mégis aggódom, és még mindig vegyesek az érzelmeim. Az elején még azt éreztem, hogy nem tudom feladni a munkámat, ez fokozatosan átalakult, ma már a baba fontosabb, és semmi rossz érzés nem volt bennem az utolsó munkában töltött napomon, hogy el kell jönnöm. Ma már itthon mosom-vasalom a kis ruhákat, és várjuk a picit. Az, hogy milyen anya leszek, még ma is aggodalommal tölt el, de az a kezdeti nagy pánik már nem jellemző. Gondolom szülés után még ez folyamatosan javul. Nekem a 4D UH is sokat segített, és az is, hogy előre elterveztem, nem leszek itthon bezárva vele, megyünk ide-oda, és boldog család leszünk. Ne aggódj, biztos nálad is folyamatosan alakul majd, és pár hónap múlva el sem tudod majd képzelni, hogyan élhettél nélküle.

38 hetes kismama

2012. júl. 25. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!