Mikor jön elő az anyai ösztön?
Anyája válogatja :)
Van, akinél hamarabb, van, akinél később. Ha nem jön elő olyan hamar, ne ess kétségbe!
Lehet, hogy fáradt leszel az éjszakázástól. Bár, ha szerencsés leszel, akkor jó alvó lesz a baba. Egy jó alvó angyalka láttán könnyen előjön az érzés.
Egyébként előbb-utóbb előjön mindenkinél. Nekem utóbb jött elő... Most már igazi 1 éves örödögfióka, de szeretem, na :D
Megvan az már most is, csak hagynod kell előjönni. Az első babás kismamák parásak (én is az voltam) és mindenkire előbb hallgatnak, mint a saját megérzéseikre, pedig az anyai ösztön az első pillanattól "súg". Csak mindenkinél eltérő ideig tart, amíg nem tart attól, hogy a saját megérzésére hallgasson.
Ne aggódj, nem lesz gond, ha megszületik, minden megváltozik majd, és még van 25 hét, hogy készülj lelkileg:) MInden rendben lesz majd!
Szia, nálunk is első baba lesz, és eléggé parázok. 5 évet vártunk rá, de most mégis aggódom, és még mindig vegyesek az érzelmeim. Az elején még azt éreztem, hogy nem tudom feladni a munkámat, ez fokozatosan átalakult, ma már a baba fontosabb, és semmi rossz érzés nem volt bennem az utolsó munkában töltött napomon, hogy el kell jönnöm. Ma már itthon mosom-vasalom a kis ruhákat, és várjuk a picit. Az, hogy milyen anya leszek, még ma is aggodalommal tölt el, de az a kezdeti nagy pánik már nem jellemző. Gondolom szülés után még ez folyamatosan javul. Nekem a 4D UH is sokat segített, és az is, hogy előre elterveztem, nem leszek itthon bezárva vele, megyünk ide-oda, és boldog család leszünk. Ne aggódj, biztos nálad is folyamatosan alakul majd, és pár hónap múlva el sem tudod majd képzelni, hogyan élhettél nélküle.
38 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!