Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hallottatok már olyanról,...

Hallottatok már olyanról, hogy terhesség alatt sem indult be az anyai ösztön?

Figyelt kérdés

nem vagyok terhes, csak érdekelne, egyszer nagyon akarok gyereket, egyszer nem és ettől félek

29N

2010. febr. 25. 15:27
 1/9 A kérdező kommentje:
úgy gondolom, ha imádod a párod és ő is téged, akkor ott gond nem lehet... vagy mégis?
2010. febr. 25. 15:38
 2/9 anonim ***** válasza:
18%
Persze hogy hallottam. Belőlük lesz az az évi 40.000 anya Magyarországon, aki abortálja a magzatát.
2010. febr. 25. 15:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez normális. én is így voltam vele. 25éves vagyok, 10 éve vagyok együtt a párommal, aki mostmár a férjem. nálam az esküvő után (2 éve) kezdődött el a dilim hogy babát szeretnék. előtte nem is gondoltam rá, nem érdekelt a dolog. aztán amikor terhes lettem, elszállt ez az érzés, nem éreztem hogy igazán vágyok egy babára, pedig örültem neki, hisz én is akartam. ez így most tudom hogy furán hangzik, de nem tudom leirni mit éreztem. aztán 9 hete megszületett, és a gyermekágyas időszakban 6 hétig még mindig nem éreztem hogy anya vagyok, annyira fáradt, kimertült és legyengült voltam. aztán ahogy telnek a napok, hetek egyre jobban azt érzem hogy az anyaságot nekem találták ki :-)
2010. febr. 25. 15:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én az elején féltem ettől, nekünk sokára jött össze a baba, az eltelt 1 év alatt nagyon vártam hogy terhes legyek és minden mensikor sírtam és kiborultam és féltem hogy soha nem lesz gyerekem. Majd jó orvoshoz kerültünk megnyugodtam és már nem foglalkoztam a baba témával, lefoglaltam magam, majd hirtelen kiderült hogy terhes vagyok örültem, de nem volt olyan eufória mint a kudarcoknál. Féltem hogy már nem is érdekel a dolgo? De előjött az érzés és most minden gondolatom a baba körül forog és már nagyon imádom és féltem pedig meg sem született, és a szüléstől sem félek már nagyon várom, hiszen akkor a karomban tarthatom a gyermekem. Úgyhogy nyugodj meg előjön az érzés.

2010. febr. 25. 15:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez természetes. Nálam sem a terhesség alatt, sem amikor megszületett a baba, nem törtek rám az anyai érzések, inkább 1-2 hét múlva. Addig inlább megrogytam a felelősség súlya alatt! Azóta meg anyatigris....
2010. febr. 25. 18:38
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
Az első mekkora paraszt!
2010. febr. 25. 23:13
 7/9 anonim ***** válasza:

Én sem aggódnék emiatt. Nekem az elsővel voltak anyai érzéseim már a terhesség alatt is, ellenben a másodiknál csak nem jöttek. Azt hittem, hogy nem lehet még egy gyereket ugyanúgy szeretni. Aztán megszületett, és szülés után amikor rám tették, nem éreztem azt, amit az elsővel, nagyon rossz anyának éreztem magam, de nem tudtam mit tenni. Pár hét eltelt, mire előjöttek az érzések, és csodálatos volt, vagyis még mindig az :o)

Szóval csak bátran, anyaságra fel. Szerintem ez a legszebb (bár néha a legnehezebb) hivatás :o)

2010. márc. 3. 20:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Az első hozzászólóról inkább nem nyilatkoznék.

Én is nagyon vágytam már egy babára, sírtam örömömben, amikor pozitív lett a teszt, de aztán sehogy nem jött az anyai érzés. Aztán megszületett, és talán 6-8 hetes lehetett, amikor valamit el kezdtem érezni. Most már 11 hónapos nagylány, imádom. Ne aggódj, időben fog jönni az érzés.

2010. márc. 4. 11:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, már nagyon várom:)
2010. márc. 4. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!