Sülés elött 2-3 héttel mit is jelentett nálatok pontosan a fészekrakó ösztön? Miket csináltatok még gyorsan meg?
Ez annyira érdekes, nekem is mindenki azt mondta, hogy majd az utolsó hónapban lesz egy ilyen, mikor mindent ki akarok takarítani, le akarok törölgetni, ki a karok mosni ... stb.
:):):)
Hát most lépek a 25. hétbe, s már most tiszta hülye vagyok. Még egy gőztisztítót is beszereztem, s hetente azzal tisztítom a csempéket (amiket előtte csak letöröltem ... de azt sem minden héten :S) meg a tűzhelyet is egy héten többször azzal fújom át ... és így tovább.
Lehet egy kicsit kilógok a sorból, de szerintem ez nálam egy kicsit korábban elkezdődött :):):) S hol van még a vége. :D
(Nem voltam előtte ennyire rendmániás. Rend volt tisztaság, de nem vittem túlzásba.)
Bocsánat, ha nem pont a kérdésre feleltem!
Idegesítem a férjem, hogy hogy még ezt is azt is be kell szerezni, meg kell csinálni:) Már kifestettem vele a lakást, a bútorok készen a gyerekszobában. Takarítás oké:) Már csak a babaruhák átmosása van hátra. Na meg a dekoráció a falra, ajtóra. Szerintem ma az ajtóra fogom elkészíteni.
Eddig úgy néz ki mindenre van még idő, persze, ha a baba hamarabb akar érkezni, akkor lehet majd a nagyszülők fogják max. befejezni a mosást vasalást:)
Hmm, lehet ma mosok-vasalok egy nagyot és nem itt ülök tovább.... be is paráztam hirtelen, hogy nem marad időm.
Nálam ez nagyon durva volt. Mindent az utolsó pici részletig kitakarítottam, kimostam, mindent csináltam. Minden nap csinosítgattam, újra letöröltem, stb.
Aztán a 39. hétben annyira fáradt voltam már, hogy szinte fel sem bírtam állni. Persze a férjemet is kicsináltam :D
:) Hát egy pedikűr nekem is jól jönne. A fodrász már megvolt. Ma is a babaruhákat fogom készíteni. Na meg rájöttem, hogy át kell pakolnom a táskám... kettőbe bontom 1 a szülőszobára és egy a gyermekágyra.
(Én vagyok ki idegesítem a férjem.10:45)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!