Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek milyen az anyagi helyzete?

Kinek milyen az anyagi helyzete?

Figyelt kérdés
Muszáj dolgoznod terhesség alatt, vagy van annyi pénzetek, hogy nem kell. Szoktatok nélkülözni?

2012. júl. 24. 19:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

A 36. hétig dolgoztam, anyagilag megtehettük volna hogy itthon maradok.

Most is jól élünk (kopp-kopp-kopp) és engem várnak vissza a munkahelyemre (kopp-kopp-kopp).

2012. júl. 24. 20:15
 12/16 anonim ***** válasza:

szerencsére a férjem elég jól keres, bár rengeteget dolgozik érte és nagyon sok stresszel jár, én azt mondom bár lenne ezekből kevesebb, és lenne nyugodtabb, inkább húznánk összébb a gatyaszíjat.

nélkülöznünk nem kell szerencsére, de mindig megnézem minek mennyi az ára, a gyerekruhák nagy részét turiban veszem, úgyis kinövi hamar, a kisebb a nagyobbtól örököl és nem a legmárkásabb cuccokat használjuk.

2012. júl. 24. 21:44
 13/16 anonim ***** válasza:

Sajnos nem dolgozom a várandósság elejétől.

Külföldön találnék munkát, de babával a pocakban ezt már nem vállaltam be.

Minden hónapban nélkülözünk, hiszen az össz. bevételünk 80ezer ft, ebből csak 40ezer az albérlet.

Fogalmam sincs mi lesz, ha megszületik a baba, hiszen elvileg november végén jön, fűteni meg nemigen lesz pénzünk.

Mi már megszoktuk télen a 16 fokos szobát, de félek, hogy egy kisbabának ez egy picit kevés lesz.

Gyűlölök ebben az országban élni!!

2012. júl. 25. 10:09
 14/16 anonim ***** válasza:

Kellett volna dolgoznom mert nem túl jó az anyagi helyzetünk, bizony hiányzik az a pénz. A terhességem 6. hónapjától vagyok táppénzem mert a munkámban erős vegyszerekkel és nehéz ipari gépekkel dolgoztam.

37 hkm

2012. júl. 25. 10:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem muszáj, de előre gondolkodok és ezért dolgozok. Ha táppénzre mennék, akkor is meglennénk, de el kellene gondolkodni azon, hogy mikor mit veszek meg. (most nem nagy dolgokra gondolok, csak arra, hogyha kér a lányom egy lángost, vagy valami könyvet, akkor nemet kell mondani rá, vagy megvehetem neki). 16. hétig azért lett volna muszáj dolgoznom, mert a gyed számításhoz nem lett volna idén elég napom, az előző évi keresetem pedig jóval kevesebb volt.
2012. júl. 25. 12:03
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem munkanélküli időszakban jött össze a baba 5 hónap próbálkozás után. Amig dolgoztam nem jött össze ,utána igen. De nem bánjuk,mert nem a gyed,tgyás jogosultság nem befolyásolt addig se. Mindegy mennyi pénzt kapok ,mert ha nem kapnánk akkor is szerettük és bevállaltuk volna a babát. Most így ugyan annyi pénzből fogunk élni 3 évig ,mint eddig mióta munkanélküli/terhes vagyok .Vagyis 2-szer annyit fogok kapni,de az a babáé ,mert neki jár.

Albérletben élünk, nem kell nélkülöznünk. Én azt mondom,hogy átlaghoz tartozunk. Nincs hitelünk, a csekkek /albi időbe befizetve, nincs kocsink, ami kell meg bírjuk venni.2 kutyát tartunk akiknek a tartásuk havi 15-20 ezer ft,l tudunk menni kikapcsolódni,nagyon sok pénzt ''megeszünk'' imádjuk a hasunkat,viszont megtakarításunk nincs. Ezen a jövőben szeretnénk változtatni,mert jó lenne egy kis félre tett pénz. Várom ,hogy majd dolgozhassak ,mert kíváncsi vagyok ,hogy mennyivel lesz jobb a helyzetünk akkor,mivel a baba előtt az én keresetem is úgymond kifolyt a kezünkből.(nagyrészt elkajáltuk azt is) Bár az én keresetem..... 80-90 ezer ft volt, ami minimális.

2012. júl. 25. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!