Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Van még rajtam kívül olyan,...

Van még rajtam kívül olyan, akinek Gyes alatt nagyon rossz lett az anyagi helyzete?

Figyelt kérdés

KISLÁNYOM 3 ÉVES,SZEPTEMBERTŐL OVIS LESZ ÉN MEGYEK VISSZA DOLGOZNI,úgy volt hogy bölcsis lesz,de nem vették fel...

ebben az utolsó évben nagyon leromlott az anyagi helyzetünk,volt valaki hasonló szituba??

2012. júl. 23. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi is azóta szívunk, mióta gyesen vagyok. Letelt a gyedem, és megszünt a munkahelyem. Lakás és autó hitel, plusz rezsi, plusz gyerek, plusz egyél-igyál, stb. Nagyon-nagyon nehéz, épphogy 0-ra jövünk ki hó végére, nagyon félek hogy beszippant az örvény. Nekem is szeptembertől megy a lányom oviba. Őt felvették bölcsibe, de nem sikerült hónapok alatt munkát találnom, pedig megyeszékhely, így kivettem a bölcsiből a gyereket, mivel rengeteg pénzt elvitt volna a bölcsibe hordás+bölcsi. Már várom a szeptembert, gőzerővel ráállok a munkakeresésre. Hátha most több szerencsém lesz. Ha most sem sikerül, akkor nem tudom mi lesz velünk.
2012. júl. 23. 14:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen, sajnos.

A gyes lejártával lett nálunk rosszabb a helyzet:(

csak a családi pótlék volt.

olyan szinten csúsztunk le, hogy a gyerekek rendszeres és rendkívüli gyerekvédelmi támogatásban is részesülnek.

2012. júl. 23. 14:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Nálam már a GYED alatt is sajnos erőteljes a visszaesés... Más kérdés, hogy a férjem elhagyott minket nemrég, így az ő nettó 100.000 Ft-ja helyett van a 30.000 gyerektartás. Meg a Gyed és Csp, ez így kevés, ebből nem lehet megélni.

Így a másfél éves lányom szeptembertől megy bölcsibe, mert már éljük fel a megtakarítást. Azt meg nem akarom, így megyek sajnos dolgozni. :(

2012. júl. 23. 14:13
 4/6 A kérdező kommentje:

akkor fel a fejjel..

nekem is csalódás,hogy az ember gyereket szül és csak kínlódik,miközben szíve szakad meg..

köszönöm hogy megosztottátok velem...

2012. júl. 24. 15:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy eve anyam neveli gyakorlatilag a gyerekemet mert napi 10-12 orakat dolgozok a ferjem szinten es mindezt külföldön... együtt lakunk ugyan, de hazaerve hulla vagyok eppen arra van eröm, hogy megszeretgessem a lanyom megfürdessem es agyba dugjam. a szivem szakad meg. Nem kaptunk bölcsi helyet sem. decemberben jön a kisteso mert szinte depresszios lettem, hogy alig latom a gyerekem, vele ket evig leszek itthon aztan elmegyek a 3. munkanelkülire. Itt hal´Istennek munkat talalok, de azt az idöt amit a gyerekeimmel mas tölt senki sem adja vissza nekem.
2012. júl. 24. 20:06
 6/6 A kérdező kommentje:
nagyon sajnálom..később jobb lesz,gondolj arra,és ha nagyobb lesz,majd bepótoljátok azt az időt,muszáj pozítívnak maradni,a gyereknek is csak az a jó...
2012. júl. 24. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!