Egyetértetek azzal, hogy nem az ország helyzete a rossz, csak a magyarok túl igényesek?
Én egyetértek. Mindenki felelőtlenül vette fel a hitelt, pedig nem volt hitelképes fizetése. Minimálbér közeli fizetésekkel vettek kocsit, svájci frankra.
Most pedig megint az előrelátó, felelős embereket terhelik, hogy fizessék ki mások hitelét.
A segélyezési rendszer is bőven meghaladja az ország kapacitását. Nemcsak a cigókról beszélek, hanem a gyesről például. Amerikában csak fél évig jár, pedig nekik azért van pénzük. Mi évekig ragaszkodtunk a három évhez.
Ráadásul mindenki adót csal. Fehérgalléros, kékgalléros egyaránt. Aki pedig becsületesen fizeti, azoknak is a fele közalkalmazott, tehát a saját adóját kapja vissza.
Van kb. félmillió ember, akik a magánszférában dolgoznak, és nem csalnak adót. Tulajdonképpen ők tartják el többit.
Fel van hozva a szlovák gazdaság, persze... végül is ott csak nulla szociális háló van (ezt ferkó is megmondta.)
A magyarok már aki, sosem lennének elégedettek, még ha mennyei mannát kapnának se.
valamennyire igen. mióta talákoztam több külföldivel (nicaragua, kína, fülöp szigetek, kambodzsa) és beszélgettem velük, meghallgattam miféle körülmények vannak ott... és nem panaszkodtak! csak egy-egy elejtett megjegyzésből derült ki, hogy milyen borzalmas nincstelenség meg igazságtalanság van néhény helyen, azóta gondolom, hogy a magyaroknak nem lenne szabad panaszkodni.
oké vannak sokkal jobb országok, de mégtöbb rosszabb van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!