Akinek a terhességtől még csak kicsit nőtt meg a hasa, az be tudja húzni?
Figyelt kérdés
Tudom ez elég buta kérdés, csak úgy eszembe jutott :)
Még amikor szinte nem is nagyon gömbölyödik, de azért már nő.
2012. júl. 23. 23:57
1/3 anonim válasza:
Az elején én fel voltam puffadva és azt nem igazán lehet behúzni. Utána még be tudtam húzni a hasam de csak pár másodpercre mert féltem hogy bepisilek :-) most meg behúzhatom akár de még úgyis hatalmas pocim van :-) igazi csúcsos fiús poci :-) 31hkm
2/3 anonim válasza:
Nekem hamar lett igazi csúcsos fiús pocim (bár lány lakott bent:D), abszolút lehetetlen volt behúzni.:)
3/3 anonim válasza:
12 hetesen még be tudtam húzni (nem akartuk még,hogy a család megtudja),aztán 16 hetesen már nem tudtam..alul gömbölyödött. Most 31 hetesen meg már abszolút lehetetlen,maximum felül,a cicim alatt húzódik be..:) de nem is akarom behúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!