Nagyon szeretnék babát, remélem jövőhéten nem fog megjönni. De kicsit tartok a terhességtől mert allergiás és emiatt már asztmás is vagyok. Így is vállalhatok babát? Jól bírnám a terhességet?
Szia!
Nekem is hasonló volt a helyzetem. Annyiban más, hogy pár éve (ami az asztmát illeti) tünetmentes voltam. A terhesség vége felé, néha nehézlégzés volt, de az kinek nem?
Szerintem mindenképpen beszélj egy homeopata orvossal/természetgyógyásszal még mielőtt teherbe esnél, ők tudni fogják a te egyéni kezelésednek a menetét.
Szia!
Ami a gyógyszert illeti: a tüdőgyógyászod pontosan tudni fogja, hogy milyen gyógyszert szedhetsz a várandóság alatt is. Hatalmas tévedés ugyanis, hogy a kismamák úgy általában kerüljék a gyógyszerek szedését. Megfelelő gyógyszerészeti ismeretekkel megtalálható az a szer, ami segít a betegségen és a babának sem árt.
Persze a homeopátia biztos "babakomatibilis".
Semmi képpen se hanyagold el az allergiádat, mert ha aszthás roham alatt nem kapsz levegőt, akkor bizony a babád is kevesebb oxigénhez jut!
Gondtalan várandógáot kívánok: 34. hetes allargiás kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!