Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Túlsúlyos kismamik! Mikortól...

Túlsúlyos kismamik! Mikortól látszott a pocitok? Hány hetesek voltatok? Tényleg nem érezni, ha rúg?

Figyelt kérdés
85kg vagyok és 160 cm, sajnos pont hasra hízós típus... aggódom, hogy nagyon későn fog csak látszani, vagy nem fogom érezni, ahogy mozog :( ti hogy voltatok ezzel?

2012. júl. 23. 14:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Én magasabb súllyal estem teherbe, és a 16. héten már éreztem is és látszott is.

Mondjuk én végig diétáztam, így nem híztam egy dkg-t sem a 9 hónap alatt.

2012. júl. 23. 14:53
 2/7 anonim ***** válasza:

80 kg voltam amikor teherbe estem. Nekem csak a 6. hónaptól látszott meg igazán, addig mindenki azt hitte hogy csak híztam. Azt viszont cáfolom hogy nem érezni, én ugyanis a 15. héttől érzem. Igaz, apa és a külvilág elég későn érezte, de a 7. hónaptól már szemmel láthatóan hullámzik a hasam.

37 hkm

2012. júl. 23. 15:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 168 cm és 80 kg vagyok és hasra hízós, mint te... :-(

Ennek ellenére 18 hetesen éreztem a Babát, 20-21. hét óta kívülről is lehetett érzeni, sőt: most 26 hetesen látszik is kívülről is a rúgás. Kb. a 15. héttől vettük észre mi a párommal és a 18-19. hét táján nőtt látványosan a pocakom. Van rajta némi háj, de egyértelmű kismama pocak volt már akkor is. Hozzáteszem, nem híztam semmit.

Ismerősöm 85 kg, 165 cm: nagyon későn érezte az első mozgást, és nem is tudtad sokáig eldönteni, hogy kismama-e.

Szóval szerintem nem feltétlen függ össze a túlsúllyal, alkatfüggő, emberfüggő. Van aki, nagyon vékony és mégis 22 hetesen érzi először.

Sok boldogságot Nektek!

2012. júl. 23. 15:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Rajtam teherbeeséskor kb. 15 kg fölös volt még, de az annyira vészesen nem látszott, szerencsére magas vagyok 178 cm körül). Arányosan volt rajtam mindenhol. Pocaklakó óta híztam 9 kg-ot, kicsit sok, de nem érdekel, mert nem eszek többet, mint a bébi előtt. Előtte is odafigyeltem, hogy durum tészta, barna rizs stb... és most is.

A pocakomon is látszik már, eleinte úgy mondtam, hogy kiemelte a már meglévőt:) De már azért a kismamás pocak kezd formálódni.... azt mondják közeli barátaim, hogy arányosan növögetek és nem eltorzultan, így pláne nem zavar a túlsúly. Kezd kisimunlni, és két részből egy lesz lassan. ja és nem takargatom, a túlsúly ellenére ízlésesen de hangsúlyozom a pocakomat:) Mozogni is érzem már kb 18-19 hét óta, és egyre jobban:)

22 hkm

2012. júl. 23. 17:03
 5/7 anonim ***** válasza:

5 hónapos múltam, én pont annak örülök, hogy még nem látszódik, hiszen bőven elég lesz az utolsó 1-2 hónapban cipelni azt a nagy súlytöbbletet.

Rajtam kb. 15 kg felesleg volt mikor várandós lettem, ebből 4 kg lement amit még tartok, bár egyáltalán nem diétázom, szerencsém van.

Mozgást a 19. héttől érzek.

2012. júl. 23. 17:36
 6/7 anonim ***** válasza:

szia

65 kilóval kezdtem, ami a magasságomra soknak számít :( nekem már érezni a babát a 15. hét óta és láthatóan hullámzik is már a pindurtól ha háton fekszem. pocakom van már, igaz még lehet hízásnak nézni

17+4 hkm

2012. júl. 23. 20:16
 7/7 E.Kriszta ***** válasza:
3. gyerekemet várom. Majdnem 20 kiló felesleg van rajtam, sok a hasamon is: 175 cm, 86 kg-ról kezdtem a terhességet. A 9. héttől látható volt a pocakom, és a 11. hét végén már éreztem a finom kis mozgást. Most 24 hetes vagyok, kívülről is láthatóan hullámzik. Ez a másik kettővel sokkal később volt. (Első terhességnél 55 kg-ról indulva, 10 kilós hízással félidősen még el tudtam rejteni, és kívülről nem látszott a mozgás.)
2012. júl. 24. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!