Ikres anyukák! Korai terhességnél ti is nagyon rosszul voltatok?
Már van egy 3 évesem és most úgy tűnik ikreket várok.Nagyon rosszul vagyok, ma hánytam is.A nagylányommal nem voltam ennyire rosszul és nem is hánytam.Tudom minden terhesség más de érdekelnénk tapasztalatok.
5+6
Szia!
Nekem semmi bajom nem volt, ha nem derült volna ki a dokinál hogy terhes vagyok akkor észre sem vettem volna. Azt mondják ikerterhességnél erősebbek a tünetek, de nálam semmi nem volt.
Ikerterhességnél azért erősebbek a tünetek,mert dupla hormon termelődik.
Amúgy nekem a 6. hét végén kezdődött és a 11. hét végéig tartott az émelygés. Szinte folyamatosan, tehát nem csak reggel vagy este, hanem sokszor egész nap, ill. sokszor csillapodott aztán nagyon hirtelen rám tört. Viszont egyszer sem hánytam. Késöbb a vérnyomásom eshetett le hirtelen,mert párszor le kellett feküdnöm, úgy elgyengültem. De a 14. hét után már ezt sem éreztem, akkor már inkább kezdett feljebb menni a vérnyomásom.
Hány hetes vagy?
Nekem se volt semmi rosszullét.
36 hetes ikres kismama
A 8-9. hétig semmilyen tünetem nem volt. Akkor produkáltam pár savas hányást, de ennyi. A terhességem első fele király volt, a második fele borzalom.
Jó egészséget, kitartást kívánok!
Első terhességem ikres volt, semmi tünet nélkül, végig nagyon jól viseltem.Max. annyi= álmos voltam mindig .
Most ismét kismami 1.babás vagyok! Na ez aztán letett rendesen...még a 28 hétben is rosszul voltam..azt hittem sosem lesz a rosszulléteknek vége!
Inkább a második terhességet,azt mondják a szervezet hevesebben reagálja le...
Kitartás!Nemsokára boldog nagycsaládos leszel ! Gratula :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!