Ha az első terhességnél sokat híztál, másodniknál is?
Szia! Ez nem teljesen törvényszerű, hogy ugyanannyit hízz.
Ha az első terhességnél sok felesleges kalóriát vittél be és azért híztál, akkor a másodiknál már jobban oda tudsz figyelni. Boldog babavárást és könnyű szülést neked.
2 gyermekes 11 hkm.
Lányom, első baba lombikbaba, rengeteg hormongyógyszert kaptam+ télen voltam terhes, többet is ettem, fel is jött 25 kiló.
Most spontán vagyok terhes a kisfiammal, nyár van, rengeteg zöldség-gyümölcsöt eszem, rohangálok egész nap a 16 hós lányom után+ házimunka+ költözés, segítségem nulla. 31 hetes vagyok és már +17 kilónál tartok, úgyhogy nálam ugyanannyi lesz várhatóan mindkét terhességnél a hízás, pedig teljesen máshogy csinálok mindent és másak a körülmények is.
Nővérem pl. a két fiánál teljesen máshogy étkezett, elsőnél csak a kolbász, szalonna, ilyesmi csúszott, másodiknál csak gyümölcsöt evett és kívánt és mégis dekára ugyanannyit hízott mindkettővel.
Az elsővel 15 kg-ot, a 36. hét után semmit.
Most vagyok 34 hetes 10kg-nál járok(elsővel ilyenkor 12 volt), és most már a 3. hete egy grammot nem híztam.Nem tudom menniy lesz a vége:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!