Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első terhességnél cukros,...

Első terhességnél cukros, másodiknál nem. Mással is előfordult ez?

Figyelt kérdés
Első babámmal 8,1 lett a cukorterheléses eredményem, így 160g-os CH diétán voltam. A védőnőm biztosra vette, hogy most, a második babámmal is cukros leszek, az orvosom azt mondta, hogy ez nem törvényszerű. Most 5,6 lett az eredményem, így talán megúszom a diétát. Ilyen esetben később ellenőrzik még a cukrot? Én néha ellenőrzöm magamnak.
2012. júl. 9. 14:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Barátnőm pont így volt, bár ő a 2. terhességet 10 kg-mal kevesebbel kezdte, mint az elsőt.
2012. júl. 9. 14:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Nálam is így volt. Most a második babánál minden tökéletes. Nekem nem ellenőrizték többet, jó lett a cukorterheléses és kész:) Itthon mérem néha-néha, bár már elfogyott a tesztcsíkom és nem vettem másikat, szerintem már nem is veszek. 31 hetes vagyok
2012. júl. 9. 14:27
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, akkor ezek szerint ez annyira nem ritka :)

Én mindkét terhességemet kb. ugyanakkora súllyal kezdtem. Ami most a vizsgálatnál feltűnt, hogy az elsőnél simán lehúztam a cukros vizet, most jóval nehezebben ment, és most erőlködnöm kellett, hogy bent is maradjon.

Remélem nekem sem kell több terhelésre menni :)

Még egy kérdés, mert nálam még nem tiszta a kép, a 2 terhességből a babák egyforma neműek lettek vagy különbözőek? Van egy kislányom, most meg már mindent mondtak a babámra...

2012. júl. 9. 14:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok, náluk mindkettő fiú lett.
2012. júl. 9. 14:50
 5/8 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Nálunk az első kislány (vele voltam cukros), most pedig kisfiút várok.

2012. júl. 9. 14:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor ebből se lehet messzemenő következtetéseket levonni :)
2012. júl. 9. 16:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem a fiammal 8,3 volt a cukrom, 160 g-os ch diétán voltam a 26. héttől. Összesen 10 kilót híztam, ami le is ment. Most a lányomnál a 20. héten csináltuk a cukorterhelést, nem lettem rosszul, mint korábban, és 5,vmennyi lett a 120 perces. Azt mondta a doki, hogy nem kell ismételni. Diéta nélkül, napi édességekkel (sajnos imádom) most tartok 9 kilónál 35 hetesen. Én is aggódtam ezen, remélem, hogy azért minden rendben, hogy nem diétázom....
2012. júl. 9. 21:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Köszönöm neked is a választ! Remélem, hogy nem ártunk a babáinknak azzal, hogy nem diétázunk. Jövő szerdán megyek orvoshoz, azért rá fogok kérdezni nála, hogy most mi a teendőm.
2012. júl. 9. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!