SOS! Elvetéltem vagy megmaradt a baba?
Figyelt kérdés
mensitöl számítva 5hetes terhes vagyok.Pénteken picit vérezgettem,görcsölgettem. bementem az ügyeletre,ott az orvos megvizsgált hüvelyi uh-val ami nagyon fájt és elkezdtem jobban vérezni. bent tartottak a kórházban,a szombati vérvételen a hcg-m 8,5 lett. ez mit jelent? elment a baba vagy még annyira pici ezért nem látták uh-val??2012. júl. 23. 13:27
11/22 anonim válasza:
kedves kérdező!
ha volt pozi teszted, és most ennyi a hcg-d akkor szerintem nincs baba, mert ez nagyon alacsony....
amúgy nincs korábbi hcg adatod ?hogy nőtt vagy csökkent?
mert ugye naponként meg kell duplázódnia....
12/22 anonim válasza:
Ha engem kérdezel akkor lehet, hogy elvetéltél, de az is lehet, hogy nem.
13/22 A kérdező kommentje:
volt 2pozitív tesztem,de csütörtökön kitapintotta az orvos a terhességet. pénteken elkezdtem 1picit pecsételni és görcsölgetni. mivel veszélyeztetett terhes vagyok megijedtem és bementem a kórházba. az orvos hüvelyi uh-val megvizsgált ami nagyon fájt és akkor kezdtem el rendesen vérezni.aznap nagyon másnap már kevésbé véreztem.
2012. júl. 24. 13:42
14/22 anonim válasza:
sajnos akkor szerintem már nincs baba, mert a 8.5-ös hcg egy pozi teszthez szerintem kevés....pl egy 25 ös teszt tuti nem mutatná ez még ki....
de miért nem mondtak semmit nem értem......az orvos dolga lenne felvilágosítani, segíteni!!!!!
15/22 A kérdező kommentje:
Holnap elmegyek a zárójelentésemért aztán kiderítem,hogy az orvos hibázott-e..
2012. júl. 24. 16:54
16/22 anonim válasza:
Ezt nem értem... ha már bent tartottak, akkor mondjuk hétfőn kellett volna nézniük újra egy hcg szintet, mivel az normál esetben 2 naponta duplázódik. Nekem is így volt, és méhen kívüli volt sajnos, nőtt a hcg szint, de nem duplát... :S
17/22 A kérdező kommentje:
Annyira nem foglalkoztak velünk,hogy ha ott véreztem volna el,az sem tünt volna fel nekik. de biztos,hogy kiürült mert a hcgmnek 4-500-nak kellett volna lennie.
2012. júl. 25. 15:02
18/22 anonim válasza:
Megkaptad a zárójelentést? Mit írtak rá?
20/22 A kérdező kommentje:
köszönöm már jobban vagyok lelkileg is. a baba sajnos elment,most várunk egy kicsit és próbálkozunk majd ujra :)
2012. júl. 31. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!