Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak ha nem esik jól...

Mit csináljak ha nem esik jól a kaja?

Figyelt kérdés

Eddig megúsztam,de pár napja elkezdődtek a rosszul léteim.Egyszerűen forog a gyomrom ha kajára nézek.Persze kívánni kívánok ezt azt,de hiába mert megenni nem tudom.Nagy nehezen szoktam állni enni,de egyáltalán nem esik jól.

A nasik(ropi,chips,mogyi ilyesmik) lemennek de azt meg nem akarom túlzásba vinni,és elhízni.

Van valami gyógyszer rá?vagy a terhes vitaminok segítenek ebben?

köszönöm a válaszokat

2012. júl. 23. 13:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem B6-ot szedhetsz és az csak vitamin, ártani nem árt. Nekem sokat segített egy-egy háztartási keksz mikor hányingerem volt...
2012. júl. 23. 13:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem semmi sem segített. Eleve nem is kívántam semmit,de ha véletlenül mégis,mire elkészítettem már hányni tudtam volna tőle.. Szegény párom 3 hétig rendelt kaján élt,mert egyszerűen a főzést sem bírtam. Nem akarlak elkeseríteni, lehet Neked jobb lesz. Igyál citromos hideg vizet (vagyis limonádét kevés cukorral),esetleg kólát. Nekem ezeket javasolta a védőnő. Ja és próbálj meg enni,natúr dolgokat. Pirítós kenyér egy kevés vajjal,zöldséggel..

jobbulást,hamarosan élvezheted a terhességet!boldog babavárást!

31 hkm

2012. júl. 23. 13:57
 3/4 A kérdező kommentje:

A kóla meg a hasonló löttyök tényleg helyre ráznak.Amint vízet próbálok inni vagy valami normális dolgot enni kész van a gyomrom.

Nem akarok nasin élni,de ennem meg muszáj.Remélem hamar elmúlik.

2012. júl. 23. 14:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne csinálj semmit. Ha jól esik egyél, ha nem, nem. A baba elveszi amire szüksége van, ne aggódj miatta. Fontos az is, hogy mindig azt edd és idd ami jól esik. A szervezet ilyenkor ösztönösen működik. Terhes vitaminokat nem ajánlanék. Gyógyszert szintén nem. Nekem is volt ilyen időszak két gyereknél is. Egyszerűen nem ettem.
2012. júl. 23. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!