8 hetes kismamák, nektek is sűrűn kell menni pisilni? Én állandóan wc-re járok, de mégis nagyon kevés jön, inkább azt érzem, hogy mindig tele a hólyagom. Ezen kívül felvagyok puffadva, és persze semmilyen kaja sem esik jól. Ti hogy vagytok?
Én csak akkor megyek sűrbben, ha többet iszom.
A puffadás az erőteljes. Az elején úgy fájt a hasam, mintha meg akarna jönni, mára ez váltott olyan szorító, húzódó érzésre. A mindjárt megjön érzés, csak akkor van ha sokáig fekszem és felkelek. A mellem fájogat, estére bedurran, illetve érzékeny lesz, mintha izomláz lenne benne. Kellemes, azelőtt mindig erre vágytam, hogy a baba miatt fájjon. :) Hányingerem reggel nincs, viszont délután rámjön, olyankor nehéz visszatartani,hogy ne jöjjön ki.
Enni alig bírok, és nem esik jól semmi. :) 4 kilót fogytam. És ma voltam ultrahangon, 14.7 mm a baba. :)
Én ilyentájt 20 percenként mentem, és éjjelente is úgy óránként. Kb. 2 hétig tartott, karikás szemekkel.
De elmúlik, nyudi.
Vannak napok, amikor én is óránként járok, más napokon pedig kibírok több, mint 2 órát is. A hányinger is ilyen, van hogy reggel jön éhgyomorra, van, hogy délelőtt vagy reggeli után... és az sem mindennap.
De ezeket szívesen vállalja az ember lánya, mert a végeredmény számít!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!