Mennyire igaz hogy a babanak nem esik semmi baja szex kozben? 6 honapos kismama vagyok. De mar felek szexelni felek hogy hozzaerunk.
Dehogynem esik jól. figyelj, két gyerekem van. Mi végig szerelmeskedtünk a két terhesség alatt. Nagyon szerették a babáim, nem volt gond soha!
Ja, még szülés előtti este is együtt voltunk :)
én is végigszeretkeztem a terhességeim az utolsó napig.
Már hogy lenne a babának baja a magzatvízben? az folyadék,összenyomhatatlan. Nem tudod megnyomni.
semmi baja nem lesz, sőt mivel kapa hormonjaidból, örülni fog ő is!
Szia!
Én 37 hetes kismama vagyok, és még mi is szoktunk szeretkezni a párommal. Ne aggódj ezen hogy "hozzá érnétek" ez nem ilyen egyszerűen megy, hiszen a babát sok minden veszi körül! Kezdjük azzal hogy benne van a méhedben, plusz a férjed/párod nyilván nem úgy esik neked hanem csak óvatosan. Semmi baja nem lehet, ha pedig mégis, azt Te egyből megérzed, fájás formájában, akkor nem is javallott a szexuális élet. Viszont amíg nem érzed hogy fájna, esetleg vérezne addig semmi baj nem lehet.
Nézd meg ezt a képet, és jól látod, hogy nem képes hozzáérni a babához:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!