Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák nektek van enyhe...

Kismamák nektek van enyhe vérzésetek? Én 6 hetes kismama vagyok és szex után napok óta van egy kevés vérzésem Ez normális? Menjek orvoshoz vagy várjak vele? Mindenkinek menni kell hüvelyi ultrahangra? Fájdalmas?

Figyelt kérdés
2009. nov. 17. 14:53
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Menj orvoshoz vele,szerintem el fog tiltani a sextől.12.hétig amúgy sem ajánlják,met veszélyes.Sajna én is el vagyok tiltva,tudom milyen.Ahüvelyi uh egyáltalán nem fáj,attól ne félj!Sőt mikor látod a babát a monitoron fel se tünik hogy azt csinálják.14 hetes kismami
2009. nov. 17. 15:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szex után nekem is volt vérezgetésem. Azonnal bementünk az ügyeletre, ahol megállapították, hogy nem a babától jön, hanem a hüvely ilyenkor sérülékenyebb, onnan jött... A szextől minket nem tiltottak el, de mi önszántunkból tartózkodunk, mégegy ilyen parára nincs szükségem, mint ami 8 hetesen volt...

12 hetes kismama

2009. nov. 17. 15:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
semmilyen verzes nem megengedett terhesseg alatt azonnal dokihoz kellet volna mar menned!
2009. nov. 17. 15:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én 15 hetes vagyok,ma reggel véreztem...még most is..:(Holnap kell visszamennem a dokihoz,megnézi elállt-e a vérzés.Azt mondta írni fog fel gyógyszereket!Ja,és sokat kellene feküdni!

A vérzés terhesség alatt veszélyes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009. nov. 17. 15:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
az első 3 hónapba nagyon vigyázni kell az együttlétekkel.Nekem is volt vérzésem,pedig mi nem is mertünk úgy együtt lenni.Rögtön mentem dokihoz és kiderült,hogy van egy bevérzésem.Utána feküdnöm kellett kb. 3 hetet.Nálad lehet,hogy nem ilyen súlyos a helyzet,de menyj minnél hamarabb orvoshoz. MIDEN JÓT.22hetes km.
2009. nov. 17. 16:09
 6/6 anonim ***** válasza:
azonnal ugyelet
2009. nov. 17. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!