Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg igaz, hogy aki császár...

Tényleg igaz, hogy aki császárral szült nehezebben esik újra teherbe, illetve, lehet, hogy nem is tud?

Figyelt kérdés
Ezt egy nőgyógyász mondta.
2012. jún. 18. 12:59
 1/8 anonim ***** válasza:

jo orvos lehet...........

ugyanugy teherbe tud esni illetve akár természetes uton is tud szülni

2012. jún. 18. 13:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Jézusom..nagyon le akart beszélni téged a császárról ezek szerint. Be ne dőlj neki. Nincs összefüggés. Bár, ha valamit a doki elcseszett a császárnál, akkor lehetséges..
2012. jún. 18. 13:07
 3/8 A kérdező kommentje:
nem az én dokim szerencsére
 4/8 anonim ***** válasza:

Ilyent még nem hallottam.

Saját példám: 1. gyermekem 4 év próbálkozás után fogant, császárral született. 2. gyermekem első próbálkozós hónapban fogant.

5/8 anonim ***** válasza:

A példák nem ezt mutatják amúgy. Nem egy császáros anyuka van, aki túl hamar is teherbe esett a műtét után. Valaki épp a harmadik császárjára készül...

Igazából ritka olyat hallani, hogy császár után képtelen teherbe esni (hacsaknem ennek kifejezetten a műtéti komplikáció az oka).

Egy nődoki biztos többet tud, de az én orvosom annyit mondott csak, hogy a műtét jól sikerült, de azért várjak 2 évet legalább a két baba között. Ha gondolom baj lett volna, arról tájékoztatott volna, és felhívta volna a figyelmemet, hogy a második baba fogantatásával bajok lehetnek...de nem tette, és ahogy olvasgattam a témában, másoknál sem az a jellemző, hogy doki szerint nem lehet utána teherbe esni.

2012. jún. 18. 13:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Mint például én :)

Augusztus végén lesz a harmadik császárom :)

28 hkm

2012. jún. 18. 13:17
 7/8 A kérdező kommentje:
én is kicsit meglepődtem,amikor hallottam.Az én dokim is azt mondta,hogy jól sikerült a műtét,utána kb 10hét múlva voltam kontrollon ott már teljesen gyógyult voltam,rá 1 évre rákszűrés is megvolt.köszönöm a válaszokat
2012. jún. 18. 13:17
 8/8 anonim ***** válasza:
erre a legjobb példa az anyukám! 33 hetesen császárral születtem, mert baj volt az életjeleimmel, de rendbe hoztak. van egy öcsém és egy hugom és lesz egy 3. tesóm is. eddig a két tesó kisebb túlhordással, de egészségesen és természetesen születtek. köztem és a nagyobbik tesóm között nincs 2 év sem.
2012. jún. 18. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!