Tényleg igaz, hogy aki császárral szült nehezebben esik újra teherbe, illetve, lehet, hogy nem is tud?

jo orvos lehet...........
ugyanugy teherbe tud esni illetve akár természetes uton is tud szülni

Ilyent még nem hallottam.
Saját példám: 1. gyermekem 4 év próbálkozás után fogant, császárral született. 2. gyermekem első próbálkozós hónapban fogant.

A példák nem ezt mutatják amúgy. Nem egy császáros anyuka van, aki túl hamar is teherbe esett a műtét után. Valaki épp a harmadik császárjára készül...
Igazából ritka olyat hallani, hogy császár után képtelen teherbe esni (hacsaknem ennek kifejezetten a műtéti komplikáció az oka).
Egy nődoki biztos többet tud, de az én orvosom annyit mondott csak, hogy a műtét jól sikerült, de azért várjak 2 évet legalább a két baba között. Ha gondolom baj lett volna, arról tájékoztatott volna, és felhívta volna a figyelmemet, hogy a második baba fogantatásával bajok lehetnek...de nem tette, és ahogy olvasgattam a témában, másoknál sem az a jellemző, hogy doki szerint nem lehet utána teherbe esni.

Mint például én :)
Augusztus végén lesz a harmadik császárom :)
28 hkm

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!