érezhetem, hogy melyik oldalon van a babám?
Figyelt kérdés
17 hetes vagyok!már sokszor érzem,hogy bökdös a babám,de külső jele nincs!viszont,ha a hátamon fekszem,akkor belülről mintha érezném,hogy a bal oldalamnál van!olyan picit nyomó érzés,mintha ott gombóc lenne!lehetséges?ti miket éreztetek?2012. júl. 22. 22:37
1/4 anonim válasza:
érezheted akár :)
nekem 20 hetes koromtól csinálja ezt.
a lányom is ezt csinálta, ő 2 éves, én 25 hetes vagyok.
rendszeresen úgy kelek fel reggel hogy elvan csúszva vagy balra, vagy jobbra és kilehet venni az egész kis alakját.
most is arra ébredtem,hogy baloldalt feküdt hosszában és majdnem a bordáimat rugdosta a jobb oldalam meg teljesen lapos volt..nem tudom miért szeretnek behúzódni egyik-másik oldalra,..de van olyan is hogy végig egy pózban fekszik a baba 9 hónapig..
2/4 anonim válasza:
Nekem is mindig csúszkál. A legtöbbször a bal oldalon van, ritkán a jobb oldalon, vagy teljesen középen! Valóban elég idétlennek látszik külső szemlélőnek, de ha ott szeret lenni...
3/4 anonim válasza:
2. vagyok: egyébként 24 hetes vagyok, kislány lesz...
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!csak azért csodálkozom,mert pocim az még alig van,de őt meg már érzem! :) mi nem tudjuk még,hogy mi lesz!reménykedünk a nunisban,de a fura meg a,hogy inkább fiút érzünk mindketten! :)
2012. júl. 23. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!