Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érezhetem ha fordul befelé a...

Edus83 kérdése:

Érezhetem ha fordul befelé a bébim? Nagyon feszít a hasamnál mind két oldalon, és kellemetlen is! Mintha fenekét, és fejecskéjét érezném, de lehet nagyon buta vagyok? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 10:54
 1/6 anonim ***** válasza:
az-az!:) nekem is így fordult be, először keresztbe "állt", 1-2 napig és egyszer csak éreztem hogy megszűnt a kétírányú szorító érzés.
2009. dec. 13. 10:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Ok:))!!!!!!Nagyon köszönöm.Elég kellemetlen érzés:))!!!!
2009. dec. 13. 11:01
 3/6 anonim ***** válasza:
az...:) de ha visszaemlékszem, t nekem is az volt az érzésem hogy egy síkban érzem a fejét meg a popóját. és szabályosan tudtam,éreztem hogy ez a baba most nagyon nem függőlegesben van :)
2009. dec. 13. 11:04
 4/6 anonim ***** válasza:

szia! Hát, ilyet én is szoktam érezni, mégsincs még befordulva...

Épp úgy érzem, ahogy leírtátok, nagyon kellemetlenül keresztbe áll, jobb és bal oldalon egyaránt nyomja magát.

33 hetes kismami

2009. dec. 13. 11:49
 5/6 anonim ***** válasza:
mert most fog csak befordulni, vagy marad harántfekvésben: ez is előfordulhat....
2009. dec. 13. 11:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is éreztem, mikor befordult, a 29. héten történt. A padlón fetrengtem annyira fájt. Persze akkor nem voltam benne biztos, hogy ezért fáj, de a következő uh-n mondták, hogy már "irányban" van! :-)Remélem már nem is akar visszafordulni!

36 hetes km.

2009. dec. 13. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!