31 hetesen érezhetem már a babám csuklását?
Szia!
Persze, hogy érezheted!
Én tegnap éreztem először, ütemesen rángatózott a köldököm mellett egy dudor, hát az volt a kis fejecskéje. Olyan de olyan cuki volt, hogy elsírtam magam! :)
Szép babavárást!
21+5 h km
Szia! Érezheted persze! :D én már 20 hetesen is éreztem, bár nagyon figyeltem is rá, mert anyukám azt mondta, hogy én is sokat csuklottam a pocakban! :D Volt olyan nap hogy vagy 5 alkalommal csuklott egész nap, nálunk ez már ritkázódott, de még mindig csuklik általában minden nap! jah és nem kell meg ijedni azt mondták, hogy ettől csak erősödik a baba rekeszizma! Kellemes babavárást!!
38+4 hkm
Igen érezheted. Én 29 hetesen éreztem először.
34 hkm
Jajj :) gondoltam,hogy ez Ő,de nem voltam biztos magamban. Hű,egyesek már jó korán érezték,nekem mellsőfali a lepényem,talán ezért is jött ilyen későn a ráeszmélés. Na de akkor nyugodt vagyok :) egyébként én is kisfiút várok,de már irtó türelmetlenül és izgatottan :)
boldog babavárást mindenkinek és jó babázást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!