A méhlepény tapadási helye befolyásolja, hogy mennyire érzem a babám csuklását?
Mellső fali a lepény, emiatt nem érzem, hogy csuklik a babám vagy még nem is csuklik?
Sokat mozog, forog, érzem rendesen. de azt a ritmikus mozgást, amit az elsővel is sokat éreztem, nem.
32hkm
Szia! 4. kisbabámat várom, a 4 terhességből kétszer volt hátsó fali lepényem és kétszer mellső fali. Most mellső fali van, de annyit csuklik a baba, hogy néha már sajnálom.:)Tapasztalatom szerint a lepény tapadásának a helye nem számít ezen a téren. Most ugyan úgy érzem, mint mikor a hátsó falon tapadt.
30hkm
Nekem is mellső fali a lepényem. Az elsővel hátsó fali volt és sokkal erősebben éreztem.
Én pont tegnap éreztem először határozottan,hogy csuklik,de csak azért mert feküdtem és a kezem a a hasamon volt. Amikor levettem a kezem,szinte nem is éreztem.
Szerintem nem csak a lepénytől függ,hanem a baba helyezkedésétől is.
30hkm
Köszönöm szépen a válaszokat.
Csak már nekem nagyon furcsa, hogy vagy nem érzem csuklani, vagy nem is csuklik.
Az elsővel hátsó fali volt a lepény és sokat éreztem csuklani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!