Kismamik! Hogy bírjátok ezeket a fülledt éjszakákat? Tudtok mostanában jókat aludni?
Szia. 28 hetes vagyok. A múlt hét még isteni volt, nagyon jókat aludtam. Még hétfőn is. De a mostani éjszaka...már megint nagyon rosszul, izzadtam, melegem volt. Ezt nem terhesen is nehezen viselem. Ilyen ez a nyár, már várom az őszt! :)
Kitartás!
Szia!
Borzasztóak az éjszakák.Ezt a nagy meleget alig bírom elviselni.Hiába van nyitva az ablak csak a meleg jön be rajta.Kb.2 hete rosszul alszom,de csak a sűrű WC-re járás miatt,most meg még a meleg is hozzátársult.Szerintem ez nekem megmarad a végéig (a nem alvás).A babóm akkor ébred fel amikor visszatérek a mellékhelyiségből.Meg kell várnom míg lenyugszik :-)Sokszor csuklik esténként.
Kitartást kívánok mindenkinek és boldog babavárást!
36 hetes
Szörnyű milyen meleg van.Én már nem tudok ruhában aludni,és ha tehetem nappal sincs rajtam semmi.Nálunk nem lehet este ablakot se nyitni,mert a szúnyogháló csak jövő héten jön,egész nap megy a klíma.
37 h
Ablak nyitva,ventillátor bekapcsolva-igy valahogy kibirható.persze napközben még rosszabb ebben a kuka melegben,mert hiába huzom be a függönyöket és csukom be az ablakot,akkor is meleg van a szobába.ugyhogy egész nap megy a ventillátor.és már attol parázok hogy mikor gyullad be a szemem vagy a fülem tőle.
ja nekem meg belassult a drágám ebben a melegben.ugy kell néha böködni a pocim hogy bejelentkezzen,de a mult héten meg pörgött egész nap mert ugye akkor hűvösebb volt.elötte héten meg megint meleg,és persze lassulás.
üdv.34 hetes
Szerintem még a nem terhes szervezetet is megviseli ez a változékony idő.A nagyon meleg napokról és éjszakákról nem is beszélve.Én éjjel a fotelben ültem,a babucim rugdosott órákon át és csak legyeztem magam egy nagy legyezővel.Na így ki lehetett bírni.A tv.-ben nem voltak jó műsorok,de hát ez van.Néha borogatom a tarkómat egy vizes ruhával.Ma hallottam egy jót:vizes lepedőt kell kifeszíteni az ablakokra és teljesen más lesz a levegő a szobában.Én is ki fogom próbálni.
Mindenkinek kitartást és gondtalan babavárást.
Üdv.35 hetes Km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!