7-8 hós kismamák, vagytok? Hogy viselitek az éjszakákat? Én már nagyon keveset alszom pihentetően, mert sokszor fel kell keljek (poci, vagy toilet miatt:-) De napközben sem tudok aludni?
Nappalok:
nincs gond megcsinálok mindent háztartás meg séta a kislányommal közben bevásárolunk.
a házimunka nagyobb részét hétvégén oldom meg amikor a férjem leköti esetleges ablakpucolás nagytakarítás alatt.
Egy héten 4 nap főzök.
Éjszakák: 3x kelek éjjelente :)
napközben én sem tudok aludni csak pihenni pl. varrok amikor a lányka játszik magában.
27+5 hetes kismama
ha lustának érzem magam mindig elmegyünk sétálni mert nincs kifogás.
nagyon ritkán tehetem meg hogy ha mamánál is van a lány akkor tudok hétvégén pluszba pihenni.
Szerencsére magnéziumot mégse kell szednem elég ritkán keményedek nappal. Gondolom ez negatív irányba fog változni az elköv. hetekben.
Kitartás!! nekem a baba dolgai készen vannak nem kell kényszervásárolnom de ha rossz kedvem van készítek neki valamit az leköt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!