En azt szeretnem megtudni, hogy pontosan a terhesseg hanyadik heteben kell megjonnie az anyatejnek?
Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 22:21
1/4 anonim válasza:
Nem KELL megjönnie! Legalábbis a terhesség idején. Ha megszültél, akkor kell megjönnie, amikor a kincsedet először teszed a melledre, születése után pár perccel. Ettől függetlenül, az sem baj, ha megjön, de pl. az én ismerősi körömben egyetlen anyuka sem volt, akinek szülés előtt lett volna teje (kivéve, aki még az előző babát szoptatta.).
2/4 anonim válasza:
Szia ! Nekem volt még a terhesség alatt tejcsim pedig első baba volt ! Ha jól emlékszem akkor 28-30 hetes lehettem ! Minden reggel nagy foltokkal ébredtem ! ( A párom ilyenkor viccesen megjegyezte hogy nassoltam éjszaka ? :) )Tenyérnyi foltok voltak de mindig csak reggel napközben nem igazán jelentkezett , inkább azt mondanám hogy egy héten csak egyszer ! De a baba megszületése előtt abba maradt !
3/4 anonim válasza:
Csak szülés után. Akkor is általában 1-2 nappal később van mennyiség, addig csak pár csepp.
4/4 anonim válasza:
Szia
A 30. hét körűl előfordulhat már hoy pár csepp ˝előtej˝ szivárog. A fiamnál nekem is volt aztán a lányomnál csak csökkent a mennyisége és átalakult . most pediglen mivel elég sok ídő telt el és elapadt most indult meg egy kevéske de csak pár csepp. 31-hetes De valójában majd a baba fogja beindítani igazán a szülést követő 2. 3. napon Jó egészséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!