Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Seditenetek? 5 hetes terhes...

Seditenetek? 5 hetes terhes vagyok es szeretnem tudni mit szabad es mit nem!

Figyelt kérdés
Orvoshoz csak jovo heten megyek es szeretnem ha addig is mindent jol csinalanak!!!Nem dohanyzok ,nem kavezok...estenkent meg meg iszok egy csesze kinai zoldteat!
2011. szept. 21. 14:15
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi...SEGITENETEK!!!!
2011. szept. 21. 14:15
 2/8 anonim ***** válasza:
zöld te mehet, amit nem szabad mostantól: mosatlan gyümölcs, nyers hús, alkohol nagy mennyiségben, cigaretta, drog, nehezet emelni (mondom én, a 16 hónapos nővérkével a 8. hónapban...). Te fogod érezni ,hogy mit bír a szervezeted, a gyomrod. Nem betegség, csak más állapot, nem kell kettő helyett enni.
2011. szept. 21. 14:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Érdemes neten olvasgatni egy-két oldalt, ha gondolod. De ne vidd túlzásba, mert egyik helyen ezt, másik helyen néha azt írják...

Én a mértékletesség híve vagyok, tehát lehet inni, enni szinte mindent, csak éppen mértékkel. Bár ha picit túlzásba esel, még attól sem lesz baj.

Ami számomra tabu volt az az alkohol és a nyers dolgok (pl. tojás vagy nyers hús, mondjuk tatár bifsztek).

Teákat ittam, nem kávéztam - de amúgy sem szoktam (szerintem egy-egy kávé nem árt), ritkán ittam szénsavas üdítőket, és nem nagyon ettem gyorsételeket, de ezek sem fognak ártani pár alkalommal.

[link]

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2011. szept. 21. 14:28
 4/8 anonim ***** válasza:

és még:

1. szigorúan tilos elhinni a rémtörténeteket

2. feleslegesen parázni

3. minden szakkönyvet elolvasni

4. nézni h mennyit hízol ( van aki 30kg is hízik de simán le is adja)

5. aggódni h jó anya leszel e (úgyis az leszel :-P

6. nem boldognak lenni

7. nem félni a szüléstől !

:-)

kellemes terhességet és szülést

2011. szept. 21. 14:31
 5/8 anonim ***** válasza:

harmadik:

maximálisan igazad van, ezek nagyon fontos dolgok és kimaradtak

2011. szept. 21. 14:39
 6/8 anonim ***** válasza:

a lényeg, hogy vigyázz magadra. érdemes sok zöldséget, gyümölcsöüt, esetleg Femibiont (vagy Gravidát) szedni.

ehetsz mindent, ami nem káros és jól esik. pihenj sokat, amíg tudsz.

sétálj sokat, de kerüld a kifárasztó dolgokat.

jó babavárást!

(egy 7 hetes km.)

2011. szept. 21. 15:40
 7/8 A kérdező kommentje:
elevitet szedek az elso probalkozos honaptol vagyis juliustol mellette neha iszok meg egy egy multivitaminos pezsgotabletat,eszek normalisan mind eddig!!!szerintetek normalis ha mar hanyok?ma hanytam egy kicsit...amugy is eleg hanyos vagyok...konnyen hanyok (hamar rosszul leszek amugy is,terhesseg elott is ha valami nagyon jol esik vagy rosszul esik)
2011. szept. 21. 17:18
 8/8 anonim ***** válasza:

van aki sokszor hány.

kerüld a teljesen telített gyomrot és az üreset is.

sokszor kell enni keveset.

2011. szept. 22. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!