Ha szeretném elvégeztetni a fizetős down szürést is, ahhoz mikor veszik le a vért? Nem lett tul jo az afp vizsgálatom. Többi lent
ma jött meg az eredmény
PAPP-A:
1470.00 miu/L 1.01MoM
Szabad ß-hCG: 36.70Ng/ml 1.37MoM
Tarkóredő vastagsága (NT): 1.80mm 1.18MoM
A szűrővizsgálat eredménye: Alacsony kockázat
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 6 000
hogyan tovább? tudom h elavult meg mit tudom én,de szeritem nincs aki ne ijedne meg kicsit. szeretnémmegcsin áltatni az integrált vizsgálatot is. hogyan tovább?
Ez teljesen jó eredmény, minden érték megvan, a kockázatbecslés is a Down-ra!
Nekem 1:2400-hoz volta Down esélye, mégsem aggódtam és egészséges lett a babám. Jó az eredményed!
Ilyen értékkel nem fognak tovább küldeni további vizsgálatokra, sem magzatvízvételre, mert nincs értelme!
Hány hetes vagy?
Nekem rosszabbak az eredményeim.Én is megcsináltatom az Integráltat, mint az előző babámnál, akinél az AFP annyira rossz lett, hogy a genetikus azt mondta dobjam a kukába.
Betöltött 16. hét után már meg lehet csináltatni (akát 18 hetesen is).Sok kórházban is elvégzik.Előtte kell kérni egy csekket (nálunk 15 ezer), amivel be kell menni a kórházba uh-ra, majd rögtön utána leveszik a vért.Család és Nővédelmi Központban is elvégzik.
Én az Istenhegyin akartam csináltatni, de annak húzós az ára.
köszi h irtatok!
ma vagyok 13+3hetes. máásodik babám várom, ott az szerepelt az eredménynél, hogy NEGATIV ezért gondolom h ez rosszabb...
magzatviz vételt én sem szeretnék csak ha nagyon indokolt az integrált teszt után. holnapra mindjárt be is jelentkeztem a nődokimhoz,majd remélem ő elmondja h hogyan tovább, hol kérjek csekket,hová kell menni majd h levegyék a vért stb...
de hát ez nem afp-s vérvétel, az a 16.héten van! ez a 12hetes vérvétel eredménye és az 1:6000-hez a down kockzat, az negatív.
Nekem most 1:3300hoz lett, és negatívnak értékelték az UH-val együtt, nem kivánok további vizsgálatokra menni, pedig elmultam már 35éves.
Persze ha te tovább akarsz menni, a dokiddal beszéld meg, elmehetsz az amnióra is, az 16-20hét között csinálják ha jók az infóim.
bolgod babavárást.
Az integrált teszthez 2 vérvétel van, a 12. héten, és a 16. héten. Ha a PAPP-A vizsgálat a 12. héten volt, akkor az jó lesz, csak a 16. héten kell még egy vérvétel, és akkor a kettőből számolnak. A nődokid biztosan meg tudja mondani, hol érdemes megcsináltatnod.
29+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!