Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyira kívánom a sós chips-et....

Anyira kívánom a sós chips-et. Nem lesz tőle baja a babának? Kismamit tik mit kívántok?

Figyelt kérdés
Igaz hogy ha valaki sós ételeket kíván akkor kisfia születik? Ha édeset akkor lány.
2012. júl. 21. 10:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

A kisfiammal a leveseket, szalonnákat és a kenőmájast ettem állandóan.

Most a kenőmájast és a pizzát, éttermi kajákat kívánom. Ja és a kólát innám mindig, de ezt csak ritkán engedem meg magunknak.

2012. júl. 21. 10:53
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a kislányommal a sült kolbászt, és a krumplis tésztát ettem állandóan. Most a fiammal a csoki, és az édes dolgok jobban mennek. A kóla az pedig mind a kettőnél alap élelmiszerré vállt. :))))
2012. júl. 21. 10:57
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre elfelejtettem válaszolni.

Semmi bajod nem lesz, ha chips-et eszel sokat. Ha azt kívánod, edd nyugodtan. Esetleg annyi, hogy a burgonya hasfogó, szorulást okozhat.

Édes vagy sós ételek kivánása és a gyermek neme között nincs összefüggés, csak babona.

2012. júl. 21. 10:59
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. júl. 21. 11:22
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon kívántam (kislányom született), és ettem is. :) Főleg az elején, sajnos kizárólag ez maradt meg bennem.
2012. júl. 21. 11:24
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Én kisfiút várok! Az elején inkább a sósat kívántam édességet szinte nem is ettem. amióta elmúlta m4 hónapos azóta viszont inkább az édeset kívánom mint a sósat.

Kolát meg tudnék inni minden nap akár 2 litert is-- persze nem iszok néha néha 1-1 pohárral csak

2012. júl. 21. 12:11
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit szégyellem és 10 éve ettem utoljára szotyit:-)) Megőrülök érte a sózott változatért, leülök és egy zacsival bedobok:-) Borzasztó....még nem tudom mi lesz:-)
2012. júl. 21. 12:48
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlen ez a kóla dolog :) Én mindig is nagyon szerettem,de most szinte csak azt innék. Persze visszafogom magam :)

Én kifejezetten ezen kívül nem kívántam semmit,annyira vagyok kívánós,mint nem terhesen is. Van,hogy édeset,van,hogy sósat,de ez a babuka előtt is így volt.

A chips-től semmi baja nem lesz a picinek :)

És az édes-sós,fiú-lány között tényleg semmi összefüggés nincs :)

Boldog babavárást!

29hkm

2012. júl. 21. 12:51
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

szia

én is így vagyok, én hagyom is magamnak, napi 2 csomagot simán megkajcsizunk :)

2012. júl. 21. 12:53
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Húú de jó, hogy van még itt szotyis:-)
2012. júl. 21. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!