Anyira kívánom a sós chips-et. Nem lesz tőle baja a babának? Kismamit tik mit kívántok?
Szia.
A kisfiammal a leveseket, szalonnákat és a kenőmájast ettem állandóan.
Most a kenőmájast és a pizzát, éttermi kajákat kívánom. Ja és a kólát innám mindig, de ezt csak ritkán engedem meg magunknak.
A kérdésre elfelejtettem válaszolni.
Semmi bajod nem lesz, ha chips-et eszel sokat. Ha azt kívánod, edd nyugodtan. Esetleg annyi, hogy a burgonya hasfogó, szorulást okozhat.
Édes vagy sós ételek kivánása és a gyermek neme között nincs összefüggés, csak babona.
Én kisfiút várok! Az elején inkább a sósat kívántam édességet szinte nem is ettem. amióta elmúlta m4 hónapos azóta viszont inkább az édeset kívánom mint a sósat.
Kolát meg tudnék inni minden nap akár 2 litert is-- persze nem iszok néha néha 1-1 pohárral csak
Hihetetlen ez a kóla dolog :) Én mindig is nagyon szerettem,de most szinte csak azt innék. Persze visszafogom magam :)
Én kifejezetten ezen kívül nem kívántam semmit,annyira vagyok kívánós,mint nem terhesen is. Van,hogy édeset,van,hogy sósat,de ez a babuka előtt is így volt.
A chips-től semmi baja nem lesz a picinek :)
És az édes-sós,fiú-lány között tényleg semmi összefüggés nincs :)
Boldog babavárást!
29hkm
szia
én is így vagyok, én hagyom is magamnak, napi 2 csomagot simán megkajcsizunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!