Olyan kismamit keresek akinek terhesség alatt voltak migrénes rohamjai, ami végtagzsibbadással is járt?
Figyelt kérdés
Annyira kétségbe vagyok esve, nagyon aggódok hogy mi lesz a babámmal.Most 12 hetes terhes vagyok de már háromszor is volt rohamom.Láttam Czeizelnek a műsorát (9 hónap)és abba azt mondta hogy a migréneseknek be kell venniük a gyógyszereiket mert négyszer nagyobb az esély a végtaghiányos babára.Én nem vette be a gyógyszeremet (zomig), de nagyon aggódok.2011. nov. 30. 12:19
1/2 anonim válasza:
Nekem csak 1x volt migrénes rohamom, 9 hetes terhes voltam. A gyógyszertárban homeopátiás bogyót adtak, ami kb. 30 szem beszedése után éreztem valami. De az is inkább olyan kómás állapot volt. Én is láttam Czeizel Endre műsorát. Most már ha rohamom lesz veszek be rendes gyógyszert az biztos. Persze nem cataflamra gondoltam, hanem panadolra, algopirinre, vagy esetleg másra. Többet nem akarom átélni mert a baba is éri és neki sem jó.
2/2 anonim válasza:
Nekem is migrénes rohamaim vannak 1,5-2 hetente. Ma voltam neurológián emiatt és azt mondta a Doktornő, hogy többet ártok a babának, ha gyógyszert veszek be mint, ha nem! Én is láttam a műsort a tv-ben és egy kicsit megijedtem, de ma megkérdeztem a Doktornőt és nem ajánlotta a gyógyszereket! Azt mondta, hogy ha nagyon muszáj akkor panadolt vehetek be, de inkább azt is hanyagoljam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!