Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetesen kell-e félnem a...

10 hetesen kell-e félnem a diabétesz vizsgálat eredményétől ha néha-néha lecsúszik pár chips és csoki? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Mostanában inkább a chips-t kívánom(abból is a sósat) és nem az édeset.Nem iszom édesítőszeres italokat inkább gyümileveket és ásványvizet.
2010. okt. 3. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Mármint a cukorterheléses vizsgálatra gondolsz?

Mert akkor nem.

Vérvételre éhgyomorral kell menni,előző este meg azért ne egyél meg 5 tábla csokit.

Ha nem erre gondoltál akkor bocsi.

2010. okt. 3. 21:22
 2/8 anonim ***** válasza:
nem a chips vagy a csoki mennyisege dont a terheleses vizsgalaton, akkor nem ehetsz majd egyiket se, ha hajlamos vagy a cukorbetegsegre, akkor ugy is az lesz az eredmeny, ha csak gyumolcsot eszel nasinak
2010. okt. 3. 21:22
 3/8 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat:)

Igazából attól félek a legjobban hogy cukorbeteg leszek a terhesség alatt.Az apukám anyukája cukorbeteg, senki más a családban.

2010. okt. 3. 22:00
 4/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok!!

Ne félj,ezzel az erővel,végigparázhatnád a terhességed,mert mindig vagy ezt hallottad,vagy valaki köhögött,stb.

Nyugi,minden rendben lesz.Élvezd ezt a szép állapotot!!

Viszont annyi,hogy a sok nasizás közepette arra azért figyelj,hogy ne hízz nagyon sokat.

2010. okt. 3. 22:09
 5/8 anonim ***** válasza:
tök mindegy mit eszel, sajnos benne vagyok a témában. Egy egészséges szervezetben szinte állandó a cukorszint, ha 5 tábla csokit, 1 kg szőlőcukrot eszel is meg, bármit soha semmilyen körülmények között nem mehet x érték fölé. Ha kicsit feljebb megy az már csökkent glukóz-tolerancia (diéta kell) illetve ha bizonyos határ fölé, akkor kialakult cukorbetegség.
2010. okt. 3. 22:15
 6/8 anonim ***** válasza:
elso vagyok, nekem anyukam cukorbeteg, nekem semmi bajom es a terhesseg alatt sem volt baj a cukrommal
2010. okt. 3. 22:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Hopp!!!!

masodik, nem elso, bocsi

es meg annyit, hogy baratnom csaladjaban senki sem volt cukorbeteg, o megis beteg volt terhesseg alatt

2010. okt. 3. 22:48
 8/8 boborja válasza:
Én a tehesség alatt lettem cukros szurtam magam megszültem két három hónap mulva elmúlt.ne idegeskedj!
2010. okt. 4. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!