Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Soproni kismamit ti hogyan...

Soproni kismamit ti hogyan jártok erre az NST-re? Lent

Figyelt kérdés

Nekem majd szerán kell mennem de fogalmam sincs hogy hány órára, ezt elfelejtettem megkérdezni tegnap mert a sok séta miatt fáj a talpam de ez most más.

Azt megkérdeztem hogy hova kell menni csak az órát nem. Tegnap doki azt mondta hogy az UH elötti terembe "vagy mi az" kell menni.

Segitenétek?

Köszönöm szépen

2012. máj. 3. 04:22
 1/3 anonim ***** válasza:

szia! én még azért ott nem tartok, hogy nst-re kelljen mennem, de valóban jól mondta a doki. ahol van a genetikai UH, közvetlen az mellett balra van egy "terem"-nek nem igazán nevezhető kis szoba. ott szokott lenni az nst. úgyis észre fogod venni, mert nem egyedüli várakozó leszel. jobbulást a talpadnak :)) könnyű szülést!

24 hkm

2012. máj. 3. 08:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Érdemes már reggel 3/4 8-ra odamenni, mert elég sokan szoktak lenni!

Ha jól emlékszem a 4b szobával (ott feküdtem túlhordás miatt:) )szemben van az NST szoba! De valóban a genetikai Uh szoba előtt van!

Ne felejts el vizeletet vinni és a szobába belépéskor mérd le a súlyod, ott áll egy mérleg! Onnan is megismerni a szobát!

Boldog babavárást :)

2012. máj. 3. 09:04
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

remélem lassan elmulik

boldog babavárást

2012. máj. 3. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!