Szeretném,ha már kibújna a bébim, ezért gondoltam,hogy ingerelném a bimbómat. Több okból is jobb lenne,ha kibújna(férj szabadságolása, két nagyobb gyerek,óvoda kezdés...) Mint mikor a kórházban kell,csak épp túlhordáskor. Ez beindíthatja? Van aki csinálta ezt? Hatásos volt?
az nem indítja be,de a málnalevél teaés a szex igen
2012. júl. 20. 16:18
2/8 anonim válasza:
Szia. Igen enis olvastam h ez is beinditja sok mas mellett a szulest :) a malnalevel maga a szulest segiti,nem pedig azt inditja be. A szex is jo viszont :). En az elso babamat varom,nem tudok nyilatkozni arrol h bevalik-e,de sztem csinalhatsz amit akarsz ha jol erzi magat odabent :) de amugy sztem mar siman elkezdheted ezeket. 1 het mulva enis probalkozom :) sok sikert. 37 hkm
2012. júl. 20. 16:32
3/8 anonim válasza:
Esküszöm, hogy az igazat mondom: Egyik ismerősöm 39. hétben volt, és ingerelte a mellbimbóját, el is mondta hogyan, mert szerette volna ha a baba x csillagjegyben szülessen meg, ne a kiírt időpontban. Neki bejött. Aznap megszült. Szerintem igenis van ilyen!!
2012. júl. 20. 16:33
4/8 anonim válasza:
Hát én csinálhattam bármit :) az én fiam annyira jól érezte magát odabenn, hogy 41+4 hetesen úgy kellett kipiszkálni :) még az oxi sem hatott kellően... császár lett a vége.
2012. júl. 20. 16:51
5/8 anonim válasza:
Nekem 2picimnél csináltak EST-t (emlő stimulációs teszt).. Utána magzatvizet néztek,sajna bezöldült a vizem.. Azonnal indították. . Nemtudom attól volt e.
2012. júl. 20. 17:11
6/8 anonim válasza:
én sorolom miket csinálok egy hete:
-mell ingerlés
-csípős kaja
-meleg fürdő
-málnalevél, homeos bogyók
-házasélet non-stop
-a lakás csillog-villog, állandóan takarítok, nagymosok
-lépcsőzés, nagy séták
SEHOL SEMMI, úgy kell majd kicuppantani szerintem
:DD
40 hkm
2012. júl. 20. 17:24
7/8 anonim válasza:
6.:ezt annyira aranyosan írtad le :D
sok sikert!
2012. júl. 20. 18:13
8/8 anonim válasza:
Bizonyítottan méhösszehúzódásokat okoz, szerintem ártani nem ártasz vele. Ha nem is indul be a szülés, talán kinyílik a méhszáj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!