Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hónapos várandósan 1 óra...

7 hónapos várandósan 1 óra tenisz? Ha eddig nem volt bajom akkor már nem lehet ugye?

Figyelt kérdés

Megirigyeltem barátnőúimtől hogy milyen lelkesen játszanak és hiányzott a mozgás, hiányzott a dinamika.

1 órán keresztül játszottam, ugrottam, futottam , labdátszedtem ahogy kell.. Akkor nem éreztem h rosszul vagyok, de most este keményedik a pocimtöbbször. Ugye nem lesz baj? Ha veszélyes vmi sport akkor azonnal jelentkeznének a tünetek.. nem órákkal utána?

2012. máj. 7. 22:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%

Hát ennyire nem lehetsz buta. Már bocs a kifejezésért, de ezt azért durva volt olvasni. Terhesség alatt ugrálós sportokat el kell felejteni, főleg ha előtte nem csinéltad heti minimum 3-szor. 7 hónaposan meg még a méhszalagjaidat is szépen megerőlteted vele, aztán később meg siránkozhatsz, h bepisilsz, mert a méhed nem marad meg a normális helyén.

Amit most megtehetsz magadér, h vízszintbe fekszel, magnéziumot veszel be. Ha rosszabbodik a helyzet, akkor irány a kórház.

2012. máj. 7. 23:02
 2/13 anonim ***** válasza:
63%
Elírtam: csináltad + magadért
2012. máj. 7. 23:03
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Nem, nem azonnal jelentkezik a megterhelés. Ahogy születés után is későn ütközik ki, ha valaki HÜLYE!
2012. máj. 7. 23:20
 4/13 anonim ***** válasza:
64%

Gratulálok, jó nagy hülyeséget csináltál. Megirigyelted tőlük??? Hahó, ébresztő! Babát vársz!!! Neked most nem kicsit jobban kellene magadra, magatokra koncentrálnod, nem másoktól megirigyelgetni, hogy milyen jól játszanak.

Én a helyedben holnap elmennék a nődokimhoz. És adj hálát a sorsnak, ha nem lesz semmi baj. Isten őrizz, nem kívánom, hogy bármi baj legyen, de asszem ez most egy jó lecke volt, és legközelebb meggondolod, hogy belemész ilyen bolondságba vagy sem...

2012. máj. 7. 23:25
 5/13 anonim ***** válasza:
80%

Egyre jó volt: majd te is irkálhatsz büszkén mindenféle fórumban osztogatva a jótanácsot, hogy bezzeg te 7 hónaposan még teniszeztél, leoltva ezzel a többi kismamát, akiknek a gyerek fontosabb, mint az egó.

Amit okozhattál:

méhszalagokban károsodás, méhlepény zűr, méhszáj gyengülés, de lehetett volna burokrepedés köldökzsinór előre eséssel és a baba halálával.

Ha mázlid van, akkor nincs baj és majd dicsekedhetsz vele, hogy bezzeg te...

2012. máj. 8. 06:27
 6/13 anonim ***** válasza:
63%
Nekem egyből az ugrott be, hogy mi van, ha hason talál egy labda!? A többi már csak ráadás (futás, ugrás).
2012. máj. 8. 11:04
 7/13 anonim ***** válasza:
74%
Hogy lehettél ilyen felelőtlen???? Erre nem találok szavakat! Nem is akarom leírni mit gondolok rólad... :-((
2012. máj. 8. 12:54
 8/13 anonim ***** válasza:

Azta!

Hát nem akarom fokozni,megkaptad már a többiektől!

(főleg a hármaska tetszett! :) )

1 óra tenisz 7 hónaposan?! Én örülök,ha a kapuig el tudok vánszorogni,hogy megnézzem a postaládát!!!! :D

2012. máj. 8. 15:15
 9/13 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál.. minden rendben! a nőgyógyászom nem talált kifogást, mivel élsportoló vagyok, ezért a szervezetm bírja az efféle mozgást is! Másnap azonban valóban nem javasolja!!!
2012. máj. 10. 13:12
 10/13 A kérdező kommentje:
azért köszi a bunkóságokat! :)))))
2012. máj. 10. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!