7 hónapos várandósan 1 óra tenisz? Ha eddig nem volt bajom akkor már nem lehet ugye?
Figyelt kérdés
Megirigyeltem barátnőúimtől hogy milyen lelkesen játszanak és hiányzott a mozgás, hiányzott a dinamika.
1 órán keresztül játszottam, ugrottam, futottam , labdátszedtem ahogy kell.. Akkor nem éreztem h rosszul vagyok, de most este keményedik a pocimtöbbször. Ugye nem lesz baj? Ha veszélyes vmi sport akkor azonnal jelentkeznének a tünetek.. nem órákkal utána?
2012. máj. 7. 22:55
11/13 anonim válasza:
Szerinted mi tudtuk, hogy te élsportoló voltál? Egyébként is, mint már kifejtettem az ugrálással járó testedzés nem feltétlenül a terhesség alatt fogja mutatni a hatását. De ezt te figyelembe sem veszed.
12/13 anonim válasza:
Nem semmi hogy még mi vagyunk a bunkók.. én konkrétan semmit nem mondtam rád, pont azt írtam hogy inkább nem írnám le. De valld be ha még élsportoló is vagy, ez akkor is felelőtlenség volt.
13/13 anonim válasza:
És akkor mi van,ha sportoló vagy?!
Az azt jelenti,hogy a gyereked és a szervezeted is kibírja az ilyen nagy terheléseket?!
Nem hiszem,hogy a dokid tényleg azt mondta,hogy persze,nyugodtan ugrálj 7 hónapos terhesen! Te bírod! Még egy triatlont is beiktathatsz,mert az sem árt neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!