Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11. h. várandósan, ma reggel...

11. h. várandósan, ma reggel a kezemmel kivehetően éreztem a kisbabámat. Volt más is, aki ilyen korán érezte?

Figyelt kérdés
Annyira drága volt, teljesen kivető volt a kis "gombóckámat", ahogy mocorgott. Reggel még lapos a hasam, és látszik is. Meg vagyok lepődve, hogy ilyen hamar érzem, az első babámat csak a 16.héten éreztem.
2012. márc. 28. 07:44
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

èn nem tudtam a másodiknál eldönteni hogy tényleg azt érzem-e. én is kb ezekben a hetekben éreztem lent, olyan buborékolást, és totál meglepett. hogy az volt-e nem tudom, de eléggé annak tünt.

az elsöt én is 16 hetesen éreztem.

2012. márc. 28. 07:56
 2/25 A kérdező kommentje:
De ez nem buborékolás, hanem szó szerint a kezemmel kivehetően tapinthatóan érzem a kisbabám.:)))
2012. márc. 28. 07:58
 3/25 anonim ***** válasza:
92%

Ez szinte lehetetlen,te nem képzelődsz véletlenül?????

Én 4 gyereket szültem s óriásbébik voltak,de ennyi idősen szerintem kizárt.

Hány cm-es egy 11 hetes magzat utánnanéztél?

4 gyerkőc anyukája

2012. márc. 28. 08:00
 4/25 anonim ***** válasza:
91%
Számomra elég elképzelhetetlen, hogy 11 hetesen kézzel ezt te érezted! Szerintem más volt, nem a baba. :))
2012. márc. 28. 08:01
 5/25 anonim ***** válasza:
16%

Szia!

Igen a babádat érzed,bár sokan nem fogják ezt elhinni,mert nekem se hitték.

Első babámat én is 16 hetesen éreztem,a másodikat 11-12 hetesen.Fel is tettem a kérdést ,mindjárt elküldöm neked a linket,olvasd át.

2012. márc. 28. 08:05
 6/25 anonim ***** válasza:
19%

5.vagyok.

Na hát én 14 hetesen éreztem itt a link: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2012. márc. 28. 08:08
 7/25 anonim ***** válasza:
90%

Ez nem hit kérdése, ez biztosan lehetetlen.

11 hetes magzat még a kismedencében van. Lehetsz te akármilyen vékony, akkor sem érezhetted.

2012. márc. 28. 08:17
 8/25 anonim ***** válasza:
89%
Ilyenkor nem lehet érezni, mert fölötte ott a magzatvíz, na azt összenyomni nem tudod. Meg hát ahogy már írták előttem is, még a kismedencében van, a méhed nem emelkedett ki a csontok közül. Oda meg benyúlni, hát nem is tudom...
2012. márc. 28. 08:21
 9/25 anonim ***** válasza:
91%
Igen, ebben nem kell hinni, vagy nem hinni. Tökéletesen lehetetlen. De erről téged senki nem fog meggyőzni. :) 4, maximum 5 centis a babád. Hogy úgy mondjam "lötyög" a méhedben - az, hogy a méhed falához nyomódjon úgy, hogy effektív, összehangolt izommunkára még képtelen az a pici, és mm-es végtagokkal rendelkezik: na ez kizárt.
2012. márc. 28. 08:24
 10/25 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ez nem lehetséges....
2012. márc. 28. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!