Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11. h. várandósan, ma reggel...

11. h. várandósan, ma reggel a kezemmel kivehetően éreztem a kisbabámat. Volt más is, aki ilyen korán érezte?

Figyelt kérdés
Annyira drága volt, teljesen kivető volt a kis "gombóckámat", ahogy mocorgott. Reggel még lapos a hasam, és látszik is. Meg vagyok lepődve, hogy ilyen hamar érzem, az első babámat csak a 16.héten éreztem.
2012. márc. 28. 07:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
77%
Én 17 hetes vagyok a 2. babámmal és csak ritkán érzem őt, 12 hetesen csak akkor éreztem, mikor az ultrahangos fejet hozzányomták és kifordult előle, de az a monitoron is látszott, hogy ő volt, azóta folyton figyelem, de még most is csak ritkán érzem/tudom, hogy az én kicsi legényem mocorog...
2012. márc. 28. 08:48
 12/25 anonim ***** válasza:
88%
Egy 11 hetes magzat ülőmagassága 4-5 cm. Ott a hasfal,némi zsír,hashártya,méh stb...nekem ez elképzelhetetlen.És a medencében van még..
2012. márc. 28. 08:52
 13/25 anonim ***** válasza:
89%
emlékszem, hogy a sógornőm azzal kábított bennünket, hogy 9hetesen érzi a babát...sőt már a férje is :D...nem hitt nekem, mondta hogy ő jobban tudja, hisz őőő már 2gyereket szült :SSSSSS.........de még 11hetesen is lehetetlen!!!
2012. márc. 28. 09:20
 14/25 anonim ***** válasza:
79%
az 8.tipusú lenne:) ha érted mire gondolok:))))))))
2012. márc. 28. 09:50
 15/25 A kérdező kommentje:

Nem csodálkozom, hogy ilyen sok kedves választ kaptam.:)Aki korán érezte a magzatát, arra vagyok kíváncsi, nem a pl.xy számú gyereket szült nőkre, akik úgy gondolják mindent tudnak. Olvasd el a kérdést, és ne írj, ha nem rád vonatkozik! Pláne, ne pontozd le azokat, akik nekem a legjobb választ adták. Köszönöm.

A két anyuka, akiknek szintén nem hitték el, köszi, hogy megírtátok. A bélmozgást meg tudom különböztetni, és én is láttam ultrahangon, ahogy mocorgott, és látszott az alsó hasamon mikor, hol volt. Egy női ökölnyi nagyságú, ami annak is látszott az alsó hasamban. Utána olvastam, és igen, ez nem lehetetlen! Boldog babavárást kívánok mindenkinek!

2012. márc. 28. 11:28
 16/25 anonim ***** válasza:
90%

Tökmindegy hány gyereket szülsz, ilyen korán nem érezheted. Sem az elsőt, sem a nyolcadikat.

De ahogy írta az egyik válaszoló, úgysem fogunk meggyőzni arról, hogy nem a babádat érezted. Viszont kicsit nevetségesnek tartjuk, hogy vannak felnőtt nők, akik ennyire be tudnak beszélni maguknak fiziológiailag lehetetlen helyzeteket.

Véletlenül azt nem érezted, amikor a spermium behatolt a petesejtedbe?

2012. márc. 28. 11:34
 17/25 anonim ***** válasza:
86%

Női ököl nagyságú a 11 hetes magzatod? :D

Hihetetlen nagy tévedésben élsz.

2012. márc. 28. 11:34
 18/25 anonim ***** válasza:
70%

[link]

nem tudom hol olvastál utána, szerintem azt a méhre érti. UH-n egyébként nem a reális méreteket látod, az attól függ mekkorában mutatja a gép hogy a doki mit állít be.

2012. márc. 28. 11:40
 19/25 A kérdező kommentje:
Jókora női ökölnyi nagyságú. Talán az orvost nem kellene meghazudtolnod kedves válaszoló, vagy talán okosabbnak tartod magad egy szülész főorvosnál! Már két orvossal is beszéltem, akik megerősítettek, hogy igen, ritka, de előfordulhat. Egyedül a védőnő mondta, hogy ez nem valószínű, hogy az volt. De egy védőnő tudása nem vetekszik egy orvoséval ugye. A héten meglátogat, és majd megmutatom neki is, akkor majd elhiszi. Ne írjatok többet, abszolút nem érdekelnek a negatív hozzászólások. Maradjatok meg a hitetekben én is az enyémben, és így mindenki boldog lesz! Jó egészséget kívánok!
2012. márc. 28. 11:42
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te tényleg óriási tévedésben élsz :). 12 hetes korukig 99%-ban egyformán fejlődnek a babák. Tudod, ismerek olyan orvost, aki a zaklatottabb kismamák megnyugtatására inkább rájuk hagyja a hülyeséget, mert könnyebb neki, mint hisztit hallgatni. :) És tudod, ide leírhatod hogy a szülész főorvos mit mond, attól még nem leszel hitelesebb!

De miért baj ha írunk? Tán kétségeid lesznek?

2012. márc. 28. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!