Hastáncot folytattátok várandósan is?
Figyelt kérdés
18 hetes múltam, mióta kiderült, hogy babát várok, nem nagyon mertem táncolni, csak "ellötyögtem" a zenékre.
Persze nem csinálnám a rázásokat most sem, de a többitől is tartok, nehogy alhasi vérbőséget okozva elmenjen a baba, pedig már nagyon hiányzik a tánc.
A védőnőm azt mondta nyugodtan csináljam, de lehet, hogy nem tudta milyen mozgásforma ez, ha csak simán rábólintott?
Ezért vagyok kíváncsi más kismamákra, hogy lehet-e hastáncolni állapotosan?
2012. júl. 1. 22:36
1/1 anonim válasza:
Az erőteljesebb rázásokat, ejtéseket hagyd ki. Nyugodtan táncolj tovább csak óvatosabban. Az anyák lapja februári számában olvashatsz is róla egy cikket.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!