Volt valaki várandósan szív ultrahangon?
Nekem az elején kellett mennem. A háziorvosom 1x mért 140/70es vérnyomást, szerinte ez rettentő, elküldött kardiológiára.
Bementem, levetkőztem derékig, csináltak EKG-t, utána a doki kérdezgetett, befeküdtem egy ágyra és rendes UH géppel megultrahangozott, csak a mellem alá nyomta a vizsgálófejet. Közbe diktálta az értékeket, a végén mondta h minden rendben a szívemmel, lehet h a súly miatt ( 10 kiló plusz) volt ez. Mérjem otthon is, de nem kell túlparázni.
Fájni egyáltalán nem fájt. :)
Ne aggódj. :)
25hkm
Engem is házidokim utalt kardióra múlt héten...magasabb pulzus miatt (csak izgultam, bár enyhén igazából is magasabb)
ÉS mennem kellett 24 órás Ekgra, 24órás vérnyomásmérésre, és Szív UH-ra.
Gyors vizsgálat, semmi extra, csak elég cikinek éreztem én, oldalt kell feküdni félmeztelenül, és 3 perc alatt vége, látod közben a szívedet ha te is gép felé fekszel...meghallgatjátok a szívhangot, és megméri szív méretét, és meglesi oké e minden. Persze tök izgultam, magamat hergeltem előtte, hogy izgulni fogok és azt látni fogják, és rossz lesz az eredmény :) így 130-140es pulzusok jöttek ki, majd kiugrott a szívem :) Szóval ne izgulj, bár sztem csak én vagyok ilyen ...és akkor rendben lesz biztosan minden.
a 24 órások persze tökéletes eredményt hoztak nálam is.
boldog babavárást a hátralévő hetekre,
11hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!