Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valaki várandósan szív...

Volt valaki várandósan szív ultrahangon?

Figyelt kérdés
Ha igen,milyen volt? Nekem mennem kell 9-én, mert sokszor magas a pulzusom és a kardiológus elküldött megnézetni a szívemet. Köszönöm, 33hkm.

#szív-ultrahang
2012. jún. 26. 11:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem az elején kellett mennem. A háziorvosom 1x mért 140/70es vérnyomást, szerinte ez rettentő, elküldött kardiológiára.

Bementem, levetkőztem derékig, csináltak EKG-t, utána a doki kérdezgetett, befeküdtem egy ágyra és rendes UH géppel megultrahangozott, csak a mellem alá nyomta a vizsgálófejet. Közbe diktálta az értékeket, a végén mondta h minden rendben a szívemmel, lehet h a súly miatt ( 10 kiló plusz) volt ez. Mérjem otthon is, de nem kell túlparázni.

Fájni egyáltalán nem fájt. :)

Ne aggódj. :)

25hkm

2012. jún. 26. 11:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Engem is házidokim utalt kardióra múlt héten...magasabb pulzus miatt (csak izgultam, bár enyhén igazából is magasabb)

ÉS mennem kellett 24 órás Ekgra, 24órás vérnyomásmérésre, és Szív UH-ra.

Gyors vizsgálat, semmi extra, csak elég cikinek éreztem én, oldalt kell feküdni félmeztelenül, és 3 perc alatt vége, látod közben a szívedet ha te is gép felé fekszel...meghallgatjátok a szívhangot, és megméri szív méretét, és meglesi oké e minden. Persze tök izgultam, magamat hergeltem előtte, hogy izgulni fogok és azt látni fogják, és rossz lesz az eredmény :) így 130-140es pulzusok jöttek ki, majd kiugrott a szívem :) Szóval ne izgulj, bár sztem csak én vagyok ilyen ...és akkor rendben lesz biztosan minden.

a 24 órások persze tökéletes eredményt hoztak nálam is.

boldog babavárást a hátralévő hetekre,

11hkm

2012. jún. 26. 12:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, nektek is boldog babavárást!
2012. jún. 26. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!