4D ultrahangon volt kismamák szerintetek?
Tegnap voltunk 4D uh-n , de nem azt kaptuk amit vártunk. Mármint ha neten rákeresek a képekre olyan szép képeket látni mi meg ilyeneket kaptunk. :S Nem tudom mennyire megfelelő 24 hetesen.
Tudnátok esetleg mondani Pesten olyan helyet ahol tényleg szép képet csinálnak és hány hetesen kellene elmenni? Ezeket én mentettem le videóról,mert amit ott kapnánk képeket azt holnap kapom meg ,mert nem mondták,hogy sima cd-t is vinni kell így vissza kell mennem egyel ,hogy a képeket megkapjuk.Pedig úgy írták,hogy ott is lehet venni. A videón is csak max ilyen minőségben lehet látni valamit.
Hát e tényleg nem valami jó minőségű! Hol voltatok?
Azért ha nagyobb lesz a baba, jobban fog látszani az arca, de én sem mennék ide vissza.
Szerintem ezek a képek egészen jók.
Én valahogy úgy voltam ezzel, hogy inkább diagnosztikai céllal jártam ultrahangra, mert a lényeg az volt, hogy a doki mindent lásson rendesen. Ő mondta amúgy, hogy sokszor pontosabb képet kap a babáról, ha visszakapcsol hagyományos 2D-re. Ettől függetlenül nagyon tetszett, amit láttam a 4D-n.
Viszont az utolsó babámnál kicsit berágtam a szonográfusra. Gondoltuk utolsó baba, csináltassunk valami nagyon szép képet róla, hát elmentünk egy erre specializálódott helyre.
Ez a 32. héten volt. A baba takarta a karjával az arcát. Azt meg tudta nézni a nő, hogy a szájpadlás és az ajkak rendben vannak, de mindenáron, szó szerint mindenáron próbált teljes arcos felvételt készíteni. ennek érdekében össze-vissza nyomkodta a hasamat, már fájt a végére. Rászóltam, és megkérdeztem tőle, hogy azokat a dolgokat látta-e, amiket látnia kellett? azt mondta, hogy igen. Na akkor megkértem, hogy hagyja abba.
Gondolom szerencse kérdése, hogy milyen felvétel sikerül, de az tuti, hogy a reklámjukban szereplő képek nekik sem napi szinten jönnek össze.
Hát, ez tényleg nem valami jó.
Mi 18 hetesen voltunk, és élvezhetőbb képek lettek. Pedig mennyivel kisebb volt még akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!