Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4D ultrahangon volt kismamák...

4D ultrahangon volt kismamák szerintetek?

Figyelt kérdés

Tegnap voltunk 4D uh-n , de nem azt kaptuk amit vártunk. Mármint ha neten rákeresek a képekre olyan szép képeket látni mi meg ilyeneket kaptunk. :S Nem tudom mennyire megfelelő 24 hetesen.

Tudnátok esetleg mondani Pesten olyan helyet ahol tényleg szép képet csinálnak és hány hetesen kellene elmenni? Ezeket én mentettem le videóról,mert amit ott kapnánk képeket azt holnap kapom meg ,mert nem mondták,hogy sima cd-t is vinni kell így vissza kell mennem egyel ,hogy a képeket megkapjuk.Pedig úgy írták,hogy ott is lehet venni. A videón is csak max ilyen minőségben lehet látni valamit.

[link]

[link]

[link]

2012. jún. 26. 11:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm 9-es máe meg is rendeltem. Ha ezt előbb tudom egy nappal :( Igen én is ilyen képekre gondoltam mint a tied, nem pedig olyanra amit kaptunk ,hogy az orra nem is látszódik és még a szája se igazán :(
2012. jún. 26. 12:21
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 33 hetesen voltam az Uzsokiban 4D-s Uh-on. Én meg voltam elégedve a képekkel és a videóval is. És nekem mondták a telefonba, hogy vigyek DVD-t a videónak és CD-t vagy pendrive-ot a képeknek.

Sajnálom, hogy te nem azt kaptad, amire számítottál!

És állítólag 30. hét után csak akkor érdemes elmenni, ha hátsó falon tapad a lepény.

További minden jót!

Üdv: 36+3 hkm

2012. jún. 26. 13:39
 13/14 anonim ***** válasza:

mi a kleopátra házban voltunk

Kárpát u. 9.szám alatt

a 16000 csomag most 10.000 Ft a héten

az első gyermekemmel is ott voltam.

most 8 éves a hely

cd-t, zenés dvd-t és képet is kaptunk, plusz genetikai szakvéleményt

2012. jún. 26. 13:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Én szentesi vagyok, de Kecskeméten voltunk a Fecske Gyógycentrumban. Olyan minőségút kaptunk a 17.héten mint a 9-s válaszolóé. Ár:11000Ft. Sajnos a szívhang nem hallatszódik, mert szerintünk nem volt bedugva az a kábel, de amúgy minden jó volt. Időpont, nem csúszás.Mindenre válaszol a doki, lehet bmit kérdezni.Nem bökdös, csak akkor ha nem vagy megelégedve a képekkel.
2012. jún. 26. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!