ELLEN tampont lehet használni várandósan, ha tóban szeretnék úszni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 16:44
1/5 anonim válasza:
Minek szeretnél tampont feltenni úszáshoz?
Bár nem ismerem ezt a fajtát,az biztos,hogy a tampon használat nem tesz jót.Felvezeti a vizet a hüvelybe és azzal együtt a fertőzéseket is.Ne használj semmit!
30hkm
2/5 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy nem ajánlott semmilyen tampon.Legalábbis nekem a doki azt mondta.Semmi bajod nem lesz a tótól!Csak akkor nem szabad bemenni ha már kinyílt a méhszáj.Hány hetes vagy? 4 hós anyuka
3/5 anonim válasza:
Az Ellen tampon menstruációra való, nem terhességre... (nem egészen értem a kérdést)
A tampon vízben kb. 15 másodperc alatt ázik át, csak arra jó, hogy nem vérzel össze minden úszás közben, amikor megvan. Nem "dugaszolja" be a "lyukat". Mártsd bele egy pohár vízbe, és nézd meg, mi történik vele...
4/5 A kérdező kommentje:
Tampon nélkül is bemegy a víz a hüvelybe.
Ez valamilyen probiotikus tampon, pont a gombás fertőzések megelőzésére, ezért gondoltam, hátha ezzel bemehetnék úszni egy kicsit.
2012. júl. 5. 17:00
5/5 anonim válasza:
nekem a dokim a canesten kombit mondta, hogy 2-3 naponta használjam és akkor nem lesz semmi fertőzésem sem a víztől! ő nem akart semmit se adni, én nyaggattam mert parás vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!