Jogos volt az aggodalmam?
Reggel arra ébredtem, hogy fájnak a végtagjaim, az izületeim, hol a karom fájt, hol a lábam, amikor meg tettem fel a nyakláncot, nagyon hidegnek éreztem. Anyu meg a párom megfogták a kezem, és elég melegnek érzeték. Megmértem a lázam, 15 percet volt bent, de csak 37-ig ment fel a lázmérő, de lázasnak amúgy sem érzetem magam. Remélem tényleg nem volt semmi, azóta már nem fáj semmim. Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy nektek volt lázatok a terhességetek alatt vagy a legvégén? Ha igen, akkor hogy kezeltétek, hogy elmúljon? A válaszokat előre is köszönöm.
38+2hkm
A 37 még csak nem is hőemelkedés. Két lehetséges variáció van: vagy bujkál benned valami, vagy készülődik a szervezeted.
Ha lázas vagy, vegyél be lázcsillapítót, pl. panadolt, nyugodtan, mert a lázat csillapítani kell.
Tuti nem lesz baja a hőemelkedéstől. Amúgy a lázcsillapításra gyógyszer nélkül a hűtőfürdő az ami jó. Persze nem negyven fokos lázra, meg afelettire, de ha egy kis hőemelkedésed van, ami kitart estig, vagy emelkedik, akkor hűtőfürdő, be az ágyba, forró tea és másnapra kiizzadod.
Kitartás, már nincs sok hátra!
22 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!