Vannak itt olyan kismamák/anyukák akiknek becsúszott a baba és örültek de a párjuk nem? Hogy alakult a kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
Lehet pozitív és negatív történet is. Ha gondoljátok és érdekel én is megosztom velem mi van. 30hkm2012. júl. 20. 01:43
11/14 A kérdező kommentje:
Igen, engem is ez zavar, hogy majd ha lesz egy tervezett babánk akkor eszembe fog jutni ez az egész ahogy most viselkedik. Nagyon szeretjük amúgy egymást de én néha iszonyatosan félek hogy kiábrándulok belőle emiatt. Amúgy a kérdés nem az volt hogy a megszakítás védekezés-e, de ha úgy vesszük akkor semmi se számít védekezésnek mert csak az ad 100%-os biztonságot, ha valaki nem szexel. De mint megírtam én nem megszakítás útján estem teherbe....
2012. júl. 20. 15:06
12/14 anonim válasza:
Tabi mellet óvszer mellet is előfordul ,becsúszik,soha senkit nem szólnék meg , de aki nem védekezik ( megszakítás,naptár módszer ) az ne lepődjön már meg , az nem felelősség teljes .
13/14 anonim válasza:
Nálunk a naptármódszer hat évig működött és semmi gond nem volt vele.Utólag a párom mondta,hogy ő tudja,hogy mikor volt a bibi,tehát abszolút megfogható lett volna,ha a lüke szól és íratok fel esemény utánit.Ez így olyan volt,mint ha nem védekeztünk volna.Itt is ugyan úgy csúszhat be a baba,mint a többinél.Legalább is saját magamon ezt tapasztaltam.A tabletta is akkor nem hatékony,ha valaki késve veszi be,vagy elfelejti bevenni,vagy egyéb olyan gyógyszert szed,hasmenése volt ilyesmi,tehát az is jól követhető.Az óvszernél a szakadást kell folyton ellenőrizni,ezért mondják,hogy egyik sem száz százalékig biztos.
14/14 A kérdező kommentje:
Hát ezaz, hogy a naptár módszer sem rosszabb a többinél. Én személy szerint a gumit nem szeretem (hogy az áráról ne is beszéljek...), tablettát meg nem szerettem volna szedni mert mikor babát akartunk volna nem akartam hónapokat/éveket várni míg sikerül, na meg ha kimarad egy akkor aggódhatnék.
2012. júl. 21. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!