Hogyan alakúlt a kapcsolatotok a baba születése után?
Sziasztok!
Elkeseredésembín írtam ki a kérdést, hogy lássam, mások is vannak-e így mint mi - sajnos nem úgy alakúlnak a közös kis életünk első hetei ahogy gondoltam :( Iszonyat távol vagyunk egymástól a párommal, 3 hetes a kislányunk ( első baba) , és szinte csak róla szól a kettőnk kapcsolata is - imádjuk, szeretjük, közösen látjuk el... de egymással nem tudunk mit kezdeni , mintha nem lenne közös témánk, mintha nem is ugyanazok lennénk :( Párom rengeteget dolgozik, hazajön, a babát szeretgeti, aki ha elalszik a párom is vele alszik, ahelyett, hogy kicsit együtt lennénk ( hozzáteszem éjjelente külön szobába alszom a picurral, tehát nem ő éjszakázik) , ha kérdezem milyen volt a napja, elintézi egy "semmi különös"sel , nincsnek érintések , nem tudom megmondani csókolóztunk-e egyáltalán mióta hazajöttünk a kórházból... és a legrosszabb, hogy már nem érzek erőt a változtatáshoz, mindketten tudjuk, ez így nem jó, de inkább a babába menekülünk, tesszük a dolgunk, és telnek a napok... Ő 36 én 28 éves vagyok, soha nem gondoltam volna, hogy ilyen problémáink lesznek, mindíg mindent megbeséltünk, de most elfogyott valami, és rettegek nem tér vissza :(
Mi már az elejétől éjjel közös ágyban alszunk a babával együtt. Egyébként a pasik immunisak a babasírással szemben! Te meg az elején úgyis minden moccanásra felébredsz, ezt így rendezte a természet.
Amúgy meg csak lassan, és türelemmel. Nekem pl a gyerekek után kb ugyanannyi idő kellett, mint maga a terhesség, ahhoz, hogy minden a régi legyen. Persze addig is volt szex, de nem tudtam valahogy úgy elengedni magam. Légy türelmes magadhoz, olyan ez kicsit, mintha elölről kellene kezdeni mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!