Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt olyan kismamák/anyu...

Vannak itt olyan kismamák/anyukák akiknek becsúszott a baba és örültek de a párjuk nem? Hogy alakult a kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Lehet pozitív és negatív történet is. Ha gondoljátok és érdekel én is megosztom velem mi van. 30hkm
2012. júl. 20. 01:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
60%

Engem érdekel veled mi történt! Remélem minden jól alakult!

Nálunk 3 kicsi van már, ők tervezettek, illetve másodjára ikrek lettek, egyet terveztük de hát...:-) Most kifelejtettem rendes időben egy tabit, pótoltam igaz később, de pont voltunk is együtt akkor apával, bár nem középidő, de hát ki tudja. Tegnap nem jött meg, remélem ma igen, mert ugyan benne van egy negyedik baba gondolata mindkettőnk részéről a dologban, de nem most. Szóval kicsit lelombozna, kb 1 perce, apát meg talán annyira se.

Bocs hogy igazi történetem, amit kérdezel nincs, de olyan jó volt kicsit leírni! Szép napot!

2012. júl. 20. 05:57
 2/14 anonim ***** válasza:
46%

Szia! Nekünk 6 hetes embriónk van:))

hát meglepődtünk, igaz csak számolással védekeztünk de az elmúlt 6 évben működött....most elszámoltam........

de végül is örültünk neki, kicsit berezelt apa, nagyon nem akartuk még:(

De most már 3 hete tudjuk már tudunk beszélni róla...

Kezdjük várni a babut:D

2012. júl. 20. 07:19
 3/14 anonim ***** válasza:
46%
Jah és persze érdekel a sztorid:)
2012. júl. 20. 07:20
 4/14 anonim ***** válasza:
36%
Szóval nem védekeztetek .Naptármódszerrel és megszakításos módszer nem védekezés,ahogy az abortusz sem terhesség megelőzési módszer !!!
2012. júl. 20. 07:55
 5/14 anonim ***** válasza:
51%

utolsó ne jártasd itt te kis okostóni.

én fogamzásgátlás mellett lettem terhes, senki nem tehetett róla.,

kislányom 2 éves,most 24 hetes vagyok kisfiúnk lesz

arról is volt szó hogy nem tartjuk meg de aztán végül is meggondoltuk..ahol egynek van helye ott van kettőnek is.

a férjem nem túl boldog,de legalább kárpótolja hogy fia lesz.

ha meg megszületik úgyis imádni fogja..

9 hónap sok idő addig megtudja egy pár emészteni hogy útban a baba vagy a kistesó..

2012. júl. 20. 08:41
 6/14 anonim ***** válasza:
53%

Szia! Én is tabi mellett lettem terhes,mint kiderült,túl alacsony volt a hormontartalma. Nem véreztem mellette,csak pecsételgettem,a doki azt mondta azért,mert idő kell,amíg megszokja a szervezetem. Én bíztam is ebben,a bajom mindig a 7 napos szünetben érkezett,nem gondoltam,hogy gond lehet. Aztán kb. 5 hónapja szedtem,amikor is nem jött a várva várt.. Eltelt 3 nap a 7ből,gondoltam még jöhet. Eltelt 5 nap.. Még vártam,de már gyanús volt,mert kezdtek duzzadni a melleim és furán éreztem magam,nem esett jól a cigi. Aztán a 8.napon lőttem egy tesztet,ami pozitív lett.. Gondolhatod mekkora sokként ért,azt sem tudtam köpjek,vagy nyeljek.. A párom aznap hazáért,megkérdezte,hogy megjött-e már,vegyünk-e tesztet. Mondtam,hogy én már vettem. Kérdezte,hogy és??? Én pedig mondtam,hogy pozitív. Erre azt mondta,hogy frankó,biztos nem szedtem be valamikor a tabit. De biztosítottam,hogy márpedig beszedtem,mert ez volt az igazság. Aztán magamba voltam fordulva,fogalmam sem volt mit csináljak,de ő mellettem volt. És bár sokáig nem volt megbékélve a helyzettel,mostanra már nagyon várja a fiát,izgatott,ahogy én is. Szerencsére jól sült el a dolog,megtehettük,hogy vállaljuk. Amúgy is akartuk volna,de nem most,ő viszont most akart jönni,hát szeretettel várjuk. És a Te történeted,kérdező?

üdv,31 hetes km

2012. júl. 20. 09:04
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :-) mi is megszakítással védekeztünk (akár annak veszik egyesek akár nem, nekünk bejött), aztán a párom 1x azt mondta kockáztassunk.megtettük és most itt a 30hetes fiúcska a pocimban :-) egyrészt szerencsésnek érzem magam mert tudom hogy sokan mennyit várnak egy babára, viszont a párom berezelt és meg sem akarta tartani, családja is ellenem volt.egyedül a szüleim és barátaim örülnek és érdeklődnek :-( ahogy egyre közeledik a nagy nap, az apukája egyre kiállhatatlanabbul viselkedik és ez nekem rossz, de reménykedem hogy majd ha itt lesz a kisfiunk minden jobb lesz, de nagyon hiányzik a támogatása :-( viszont én nem bántam meg és nem is fogom soha hogy megtartottam, de félek hogy majd apa nélkül nő fel :-(
2012. júl. 20. 09:27
 8/14 anonim ***** válasza:
20%
Kedves kerdezö! A törteneted teljes mertekben ugyanaz mint az egyik baratnöme ugynigy jart mint te !!!! Annyi különbseggel hogy neki kislanya lesz . Biztosan rossz, de fel a fejjel, Majd ha meg születik a babad akkor eltereli minden gondolatod :))
2012. júl. 20. 09:34
 9/14 anonim ***** válasza:
52%
na jól van kedves kérdező de te is tudod hogy a megszakítás nem védekezés.........
2012. júl. 20. 09:41
 10/14 anonim ***** válasza:
Szia,mi is naptár módszer,hosszú évekig bejött,aztán egyszer csak nem.Párom nem szerette volna még a babát,de rám bízta a döntést én pedig nem tudtam elvetetni,hiszen szerettük egymást.Azóta kilenc éves a gyönyörű nagylányunk és van egy három éves kishúga is.Az én párom végig mellettem áll és mai napig is itt vagyunk egymásnak,de így,hogy már van egy tervezett gyermekünk is,látom,hogy mennyire másként várta a két gyereket és emiatt bizony lelkiismeret furdalásom van.Azóta gyógyszerrel védekezünk és már ha egy-két órával később veszem be a gyógyszert,mint szoktam óvszerrel védekezünk.Ez azért van,mert még egyszer nem szeretném máshogy várni a gyermekeimet,mély nyomot hagyott bennem,tudom,hogy nem változtathatok már rajta,de ilyen helyzetet még egyszer nem teremtek elő,az biztos.
2012. júl. 20. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!