Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor és hogy mondjam el a...

Mikor és hogy mondjam el a szülöknek?

Figyelt kérdés
7hetes terhes vagyok és ma voltam az elsö ultrahangos vizsgáaton és mindent rendben találtak :) és gondoltam elmondjuk mostmár a szülöknek,nem tudom nem lesz e korai még?De ha elmondjuk nem akarok csak ugy oda állni eléjük h terhes vagyok, valakinek valami ötlete h hogy mondjam el?Vagy esetlek történet h ti hogy mondtátok el? :)

2012. júl. 19. 20:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk a tesóm hazahozta az első ultrahang vizsi fotóját és mondta h hozott egy képet nekünk :) és ott volt a pici *.*

hát ez is egy aranyos megoldás...

2012. júl. 19. 21:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőnél tesztet vittem,a másodiknál babatutyit:)
2012. júl. 19. 21:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy, mint az első. Az első vizsgálatot mi is megvártuk, ott kaptunk egy 2D-s uh felvételt, amin persze csak egy paca látszott, de mint tudjuk, mindenki ismeri az ilyen képeket. Azt beletettük egy fényképtartóba, és azt vittük mindenkinek mutatni (két szülőpáros, testvérek)

A kistesó ugyanilyen uh képét már a 2 éves nagytesó mutogatta a mamiéknak, és elmondta, hogy ki van a képen... tök cuki volt :o)

2012. júl. 19. 21:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi egy dobozba beletettünk egy babacipőt, és mellé a tesztet. Ezt becsomagoltuk, és mikor mentünk anyuékhoz, odaadtuk. De mielőtt kibonthatták volna, valami ilyesmit mondtunk:

-Amúgy lesz valami dolgotok szeptember végén? (ez előtte októberben volt)

-Nem tudjuk, miért?

-Csak mert vigyázni kellene az unokátokra, amíg mi a házassági évfordulónk ünnepeljük! (hatalmas vigyor mindkettőnknél)

Anyuék pedig csak néztek, azt sem tudták, hogy sírjanak vagy nevessenek, vagy hogy egymás vagy a mi nyakunkba ugorjanak.

Anyóséknál: Mikor mentünk hozzájuk bedobtunk a postaládába egy levélkét. Majd bementünk. Aztán egyszercsak a férjem megemlítette, hogy valamit bedobtak ám a postaládába (csak úgy, mint egy jelentéktelen dolgot)

A levélben pedig egy ultrahangkép volt, a hátulján pedig ez állt:

Kedves Mama és Papa! Szerintetek a Dalma vagy az Izabella név állna nekem jobban? Augusztus 11-én jövök a válaszért :)

A reakció hasonló volt :)

2012. júl. 19. 22:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Én megkérdeztem a szüleimet, hogy: "Na ki szeretne itt egy unokát?", a párom szüleit étterembe vittük és ott mondta nekik a párom, hogy: "Úgy néz ki nagyszülők lesztek." Semmi fakszni nem volt :)
2012. júl. 20. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!