Az érdekelne engem, hogy milyen egy szülésfelkészítő tanfolyam, és kb. hány alkalom? Gondolom nagyon hasznos, és sok segítséget nyújt, főleg az első babájukat váró szülőknek. Ugye?
Figyelt kérdés
Konkrétan Debrecenben a Kenézy Kórházról lenne szó.Várom mindenkinek a tapasztalatát.Előre is köszönöm,2012. máj. 14. 16:16
1/2 anonim válasza:
Szia! Igaz én kecskeméten jártam de én onnantól kezdve féltem a szüléstől h szülésfelkészítőn voltunk :(! De így jöhetett be a férjem a szülésre h jártunk! Aztán végül hamar megszültem eszembe se jutott h mit láttam a felkészítőn! Videókat mutattak h hogyan szül a nő de úgy élesbe mindent!Meg a szülőszobát mutatták meg! 2 alkalom volt az egész!
2/2 anonim válasza:
Én az első gyermekemmel mentem el egy előadásra (Szeged), mert kíváncsi voltam. Na, azt hittem nem bírom végigülni. Annyira untam. Nekem nem tetszett. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!