Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan mondjam el a szülőknek?

Hogyan mondjam el a szülőknek?

Figyelt kérdés
Hogyan mondjam el a párommal, az ő szüleinek és az én szüleimnek azt hogy terhes a párom. :S Segítsetek!
2010. ápr. 11. 17:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

hany evesek vagytok?

ha fiatalkoruak, akkor minnel hamarabb. Igyis ugyis kiderul idovel, es jobb tulesni minnel hamarabb rajta.

2010. ápr. 11. 17:45
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ, hogy örültök-e neki.
2010. ápr. 11. 17:45
 3/19 anonim ***** válasza:
Mi a legegyszerűbb módját választottuk,eléjük álltunk és mondtuk,hogy baba lesz,nagyon várva várt baba volt. A lényeg,hogy ha nem akartátok és még elég fiatalok vagytok akkor minél előbb közölni kell!
2010. ápr. 11. 17:50
 4/19 A kérdező kommentje:
20. Mindketten. Hogy örülni fognak-e neki, azt énse tudom.
2010. ápr. 11. 17:50
 5/19 anonim ***** válasza:
meg akarjátok tartani a gyereket? Mert ha nem, akkor ne mondjátok el.
2010. ápr. 11. 17:51
 6/19 A kérdező kommentje:
Hát persze hogy megakarjuk!
2010. ápr. 11. 17:51
 7/19 anonim ***** válasza:
Mi nem kerítettünk nagy feneket a dolognak. Simán megmondtuk, hogy babát várok és ennyi. Nagyon örültek. Bár mi házasok vagyunk és 10 évvel öregebbek mint Ti.
2010. ápr. 11. 17:53
 8/19 anonim ***** válasza:
Elso vagyok. Valamiert olyan erzesem van, hogy nem igazan akartatok meg gyereket, es a szulok sem akartak meg unokat. Nagyon nehez dontes, de beszeljetek meg, hogy megtartjatok e. Vegyetek szamitasba azt is, hogy hogy a jovoben milyen kovetkezmenyekkel jarhat egy muvi veteles. A kesobbiekben ez kihatassal lehet a gyermegkavvalasi szandekotokra. Rengeteg gatlas es a baratnodnel akar szervi elvaltozas is kialakulhat. A dontest nektek kell meghozni. Fogjatok meg egymas kezet, alljatok a szulok ele, es mondjatok el, barhogy is dontottetek. Felnottek vagytok, felnottkent fognak kezelni titeket.
2010. ápr. 11. 18:01
 9/19 anonim ***** válasza:
Párom anyjának telefonon mondtuk meg, mert elég messze lakik, anyu elé meg odaraktuk az UH képet, amin még csak a petezsák volt látható... Először nem is értette, de aztán leesett neki, ő nagyon örült, viszont párom anyja nem igazán, igazából ő inkább beletörődött most már, h lesz még egy uncsija... mndjuk nem is nagyon érdekelt volna ha mást mond az se, mert mi a pármmal nagyon szerettük volna... sztem ti döntsétek el, és ha már végleg eldöntöttétek, h megtartjátok, álljatok eléjük és mondjátok meg nekik! persze nehezebb ha mondjuk vmeik szülőnél laktok v még együtt se éltek!
2010. ápr. 11. 18:08
 10/19 A kérdező kommentje:
Neeem, mi igazán szeretnénk gyereket. És én a párom melett maradok, egész terhessége alatt.
2010. ápr. 11. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!