Hogyan mondjam el a szülőknek?
Mi sem vagyunk házasok a párommal de együtt élünk már egy ideje. Hazamentünk a szüleimhez és közöltük hogy karácsonykor egy ajándékkal többet kell majd venni. Néztek is nagyokat aztán leesett hogy jön az első unoka. A párom szüleinek pedig kerek-perec megmondtuk hogy van egy pocaklakónk. Mind két család nagyon örült a jövevénynek. Én 24 a párom pedig 29 éves. Boldog babavárást.
21hetes km
Anyósomnak és a férjem nagymamájának egyszerűen csak úgy mondta el a párom, hogy : Te nagymama leszel, Te pedig dédnagymama!Nagyon örültek.Anyukámnak én mondtam el a 13. héten: szeptember 22-én érkezem nagymama, nagypapa!
Volt sikongatás és örömkönnyek!
Mi babonából megvártuk a 12. hetet, bár nagyon nehéz volt kivárni.Szerintem ha mindenképpen megtartjátok , hamarosan mondjátok el.Ti is meg fogtok könnyebbülni.Nincs értelme titkolózni.Kicsit fiatalok vagytok még, de szerintem ettől függetlenül jól fogják fogadni.
Na sikerult elmondani?
Remelem mindenki nagyon orult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!